Xander Sterkenburg

Social media analist & online monitoring consultant

Xander Sterkenburg houdt van zoeken, analyseren en puzzelen. Met zijn jarenlange ervaring als Master of Criminal Investigation bij de eenheid Den Haag van de Nationale Politie kan hij als geen ander de juiste vragen stellen, zoekopdrachten maken en de resultaten analyseren.

Voor Upstream werkte Xander aan het advies voor social media monitoring van Rijkswaterstaat. Via interviews, vragenlijsten en onderzoek werd een advies geformuleerd op welke aspecten en met welk doel Rijkswaterstaat social media, radio- en TV en nieuwsbronnen kon gaan monitoren.

Coosto Consultant

Momenteel is Xander in opleiding voor Coosto Consultant om als netwerkpartner van Upstream te helpen met vragen op gebied van social media monitoring en analyse. Naast zijn analytische kant creeërt Xander met zijn creatieve talent ook bedrijfsfilms en online content met zijn bedrijf SilverBolt Creations.

Klantcontactspecialist

In het verleden heeft Xander Sterkenburg ervaring opgedaan met klantcontact als Service Agent voor vragen en klachten over complexe financiële producten en als Service Manager in een sportieve omgeving.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Xander Sterkenburg. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Bekijk alle blogs (1415)
Contact