Stef Löhr

Strategisch adviseur digitaal

Betrokken en enthousiast verandermanager/adviseur, die al meer dan 25 jaar actief is in Media, Data, Digital & Content. Stef is enthousiast en actief lid van IAB, heeft een groot professioneel netwerk. Helpt als netwerkpartner binnen Upstream, om digitale transformatie in jouw organisatie te laten slagen. Door de kracht van de mensen binnen organisaties te benutten. Door inspireren, leren en ontwikkelen. Om op die manier samen succesvolle teams te bouwen. En betere dienstverlening aan klanten te bieden. 

Support, opdrachten en interim

Bij Upstream worden wij, als specialist op gebied van (moderne) klantcommunicatie en digitale strategie, door diverse organisaties benaderd met het verzoek om te helpen in de snel veranderende wereld. Wij helpen graag door versnelling, verdieping en opschaling te realiseren, bijv. door het bieden van ondersteuning bij webcare, online monitoring, bij online strategie, online consultancy en met ervaren interim professionals en interim managers. Samenwerking is cruciaal vandaag de dag!

 

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Stef Löhr. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Stef Löhr - Strategisch adviseur digitaal & partner Upstream
Bekijk alle blogs (1409)
Contact