Kyonne is een allround online communicatieadviseur, projectmanager, consultant en culinair fotograaf.

Kyonne is breed inzetbaar en een echte doener. Zo is Kyonne onder andere inzetbaar voor het managen van omvangrijke (online) projecten, het opzetten van een online strategie, het schrijven van plannen voor de interne communicatie tot de organisatie van evenementen. Daarnaast geeft zij trainingen op het gebied van online marketing en communicatie.

Dankzij haar opgebouwde technische kennis van een aantal veelgebruikte content management systemen (WordPress, Sharepoint, Magento, Joomla) en bedrijfssoftware oplossingen, is ze een goede verbinder tussen een afdeling communicatie en ICT.

De afgelopen jaren heeft Kyonne als freelance communicatieadviseur en projectmanager onder andere gewerkt voor: KLM, Radboud UMC, St. Nijmeegse Vierdaagse, CWZ, Hogeschool Arnhem en Nijmegen, NOS, Verus, NVOG, Fontys, OHRA en Mosadex/NControl.

Kyonne Leyser is een zeer ervaren freelance communicatieprofessional met een grote liefde voor fotografie, met grote kennis van Instagram en alles wat met eten & drinken te maken heeft.

 

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Kyonne Leyser. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Bekijk alle blogs (96)
Contact