Els Holtmaat

Projectmanager & -coördinator

Els organiseert en coördineert diverse projecten en verschillende taken bij Upstream. 

Ze neemt een deel van de voorbereiding en uitvoering van projecten voor haar rekening. Els coördineert taken, houdt overzicht over planningen, draagt bij met onderzoek- en regelwerk, helpt bij het verwerken van bijvoorbeeld gesprekken en data en het maken van presentaties en verslagen.

In projectmatig werken en (digitaal) klantcontact heeft ze zowel binnen de gemeente als in een softwarebedrijf ervaring opgedaan. Ze heeft in beide werelden naast de organisatorische kant ook veel geleerd van de communicatieve kant, met klant of collega, ontwerper, adviseur, ontwikkelaar of manager. Hierbij vindt ze het belangrijk om mensen mee te nemen in het proces, hen te motiveren en gezamenlijk te zorgen voor een mooi resultaat. 

Els is een echte generalist, zowel bèta als alfa geschoold, actie-gericht en wordt enthousiast van communicatie met en voor mensen. Bij Upstream zet ze dit enthousiasme graag in voor de klant!

Naast haar werk bij Upstream is Els thuis en bij de schaatsvereniging ook een echte organisator. Ze sport graag met anderen en geeft af en toe ook schaatstrainingen aan groepen op alle niveaus.

 

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Els Holtmaat. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Els-Holtmaat-Upstream
Bekijk alle blogs (1407)
Contact