Elbrich Raessen

Strategisch adviseur (online) communicatie

Elbrich is een ervaren interim teammanager & strategisch adviseur online communicatie die graag de handen uit de mouwen steekt. Ze vertaalt strategie naar een (vernieuwende) aanpak die werkt. Vooral op het gebied van vernieuwing van corporate communicatie heeft ze haar sporen verdiend.

Contentgedreven communicatie. Veel bedrijven werken er aan. Bij weinig organisaties is de expertise in huis om -passend binnen de strategie en mogelijkheden- ook echt vernieuwing in communicatie te realiseren.  Elbrich Raessen helpt daar graag bij. Als teammanager, projectleider of communicatie-adviseur. Om samen de beste oplossing te vinden en vooral: te realiseren.

Elbrich hielp mee bij het opstarten van een afdeling webcare en maakte vanuit haar rol als woordvoerder een proces voor online reputatiemanagement. Daarna maakte ze als online strateeg de oversteek naar de interne middelen en was onder andere communitymanager en product owner voor de ontwikkeling van een social intranet / digital workplace.

Als manager werkte ze aan ontwikkeling van processen, werkwijze en competenties op een nieuw gevormde afdeling (11 fte) en vertaalde organisatiedoel naar een geïntegreerd communicatieplan en contentstrategie, inclusief vernieuwde middelenmix.

Elbrich werkt graag samen aan het verbeteren van proces, vorm en inhoud van communicatie. Ze is collegiaal, aanspreekbaar, doelgericht en betrokken vanuit de inhoud. In projecten vervul ze over het algemeen de rol van aanjager, projectmanager en/of schakel tussen business en IT.

Elbrich Raessen is in te zetten als woordvoerder, online reputatiemanager, senior communicatieadviseur, communitymanager, adviseur webcare of social media manager. Ook geeft ze trainingen (interne) social media en de training webcare in de praktijk.

(Lastige) communicatieprojecten met een mix van communicatie, redactie en online. Liefst met een strakke deadline. Daar maak je Elbrich blij mee!

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Elbrich Raessen. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Elbrich Raessen - ervaren strategisch adviseur (online) communicatie

Laatste blogs van Elbrich

Bekijk alle blogs (96)
Contact