Dave Verzijl is een allround online marketeer met een specialisatie in Social Media Marketing en Search Engine Advertising (SEA). ‘Het maximale uit budget en tijd halen’; dat is waar hij zijn motivatie uit haalt. Zodra een campagne live staat, kan hij de refresh-knop van de campagnes niet met rust laten zodra de eerste resultaten binnenkomen. Dave blijft zoeken naar optimalisatiemogelijkheden tot het gewenste resultaat is bereikt en overtroffen.

Naast de drive om te scoren, is Dave ook creatief. Jarenlang was hij dé drijvende kracht achter de Sociale Media kanalen van reisorganisatie TUI Nederland. Hier was hij naast de strategie ook verantwoordelijk voor alle content – wat resulteerde in één van de grootste merken op Facebook en Twitter in Nederland. Hij bedacht campagneconcepten als onder andere Hoe spreek jij TUI uit?’, versloeg live de inauguratie van een nieuwe bestemming en ontwikkelde een uniek social-travel concept; de Last Minute Verlanglijst.

Dave heeft ervaring met Advertising campagnes op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Snapchat.  Daarnaast is hij Google Partner gecertificeerd SEA-Marketeer. Door zijn werkverleden als systeembeheerder en webdeveloper kan hij als communicatiepartner van de IT-afdeling en externe technische partners fungeren. Dave is inzetbaar als Growth Hacker, Social Media Director, Search Advertising Marketeer (SEA), Performance Marketeer of Online Marketeer.

Recente projecten;

  • OmnicomMediaGroup; verantwoordelijk voor alle Social Advertising campagnes van HP en Sony Pictures.
  • Heineken; verantwoordelijk voor de Social Advertising campagnes van de Heineken Merchandise Store
  • TUI Benelux; Dynamische Google AdWords Campagnes m.b.v. bGenius opgezet voor TUI België en Kras.
  • de Persgroep; implementatie van E-mail Marketing voor vier nieuwe webshops.
  • KRAS; opzetten van een Social Media Content Team en – Strategie.

Sawadee liet een mooie aanbeveling over Dave op LinkedIn achter:

Dave is 100% aan te bevelen voor een scan van je online activiteiten van social tot display, van SEA tot Affiliate Marketing of nog belangrijker, de samenhang van je kanalen.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Dave Verzijl. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Profielfoto Dave Verzijl
Bekijk alle blogs (1117)
Contact