Cynthia van Parreren

Interim Manager marketing, communicatie, branding en events

Cynthia van Parreren is een enthousiaste interim manager met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van marketing, communicatie, branding en events.

Een sterk merk neerzetten vergt een gedegen strategie, herkenbaarheid, creativiteit en consistente doorvoering in alle middelen en media. In de afgelopen jaren heeft zij zich hier als brandmanager mee beziggehouden; ze heeft merkpositioneringen geschreven, multimediale campagnes opgezet, media- en pr-strategieën uitgedacht, video’s opgezet, een social media afdeling opgezet en regelmatig events georganiseerd. Cynthia kan helpen met het vertalen van jouw merkstrategie naar concrete plannen om deze vervolgens door te voeren in je gehele customer journey.

Als teammanager van een marketingcommunicatieteam was zij in staat een nieuwe afdeling vorm en richting te geven en de mensen weer te motiveren na een lange periode van reorganisaties. Niet alleen is ze bekend met bedrijven die de transitie maken van print naar online, maar ze weet wat ervoor nodig is om nieuwe online businessmodellen te implementeren en websites op te zetten.

Door haar jarenlange ervaring met alle facetten van marketing en communicatie bij verschillende organisaties is zij in staat om zeer snel onderdeel te worden van een bedrijf en snel haar weg in complexe organisaties te vinden. Zij is gewend om leiding te geven aan (project)teams en om reclame- en mediabureaus aan te sturen.

Ze is nieuwsgierig, enthousiast, daadkrachtig, resultaatgericht en zowel strategisch als hands-on sterk. Cynthia is in te zetten als manager van een marketing- en/of communicatieteam, senior communicatieadviseur, event- of projectmanager.

 

 

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Cynthia van Parreren. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Cynthia-van-Parreren
Bekijk alle blogs (1415)
Contact