Antina van der Veen is werkzaam als interim social media manager met een specialisatie in webcare. Ze helpt organisaties bij het implementeren en/of uitvoeren van social media en webcare.

Haar motto is “You are what you do, not what you say you’ll do” (C.G. Jung). Doe wat je belooft! Kernwaarden en slogans zijn holle frasen als je ze niet in de praktijk brengt. Antina helpt organisaties om beloften waar te maken.

Ze werkte 14 jaar in loondienst voor Menzis waar ze zich vanaf 2010 bezighield met de implementatie van het webcareteam. Nadat ze er enkele jaren als teamlead fungeerde en met het team tot drie keer toe werd uitgeroepen tot beste zorgverzekeraar op het gebied van social media, besloot ze als ZZP’er verder te gaan. Ze schreef het boek ‘Webcare in de praktijk’ en werkte voor organisaties als Arriva, Zwitserleven en de Koninklijke Bibliotheek. Met Upstream werkte ze aan webcareprojecten voor o.a. Ben, Rijkswaterstaat, InShared en Yarden.

Begin 2018 lanceerde ze SocialBieb. SocialBieb traint, coacht en helpt medewerkers van openbare Bibliotheken op het gebied van social media. De Koninklijke Bibliotheek gaf SocialBieb opdracht om 54 social media trainingen voor medewerkers van openbare Bibliotheken te organiseren. Antina verzorgt deze trainingen samen met o.a. Marrigt van der Valk, ook als netwerkpartner verbonden aan Upstream.

 

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Antina van der Veen. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Antina van der Veen - Social media & Webcare manager

Erg goede training webcare gehad van Antina met bruikbare eye-openers en praktische tips. Zeker een aanrader!

Nico Kranenburg, Wetterskip Fryslân

Web- en social media

Laatste blogs van Antina

Bekijk alle blogs (1408)
Contact