Antina van der Veen is eigenaar van Social Connection en netwerkpartner van Upstream. Ze houdt zich bezig met implementatieprojecten op het gebied van webcare, social media en social service.

Antina van der Veen helpt organisaties bij het implementeren van social media, social service en webcare. Zij laat zich hierin leiden door het motto “You are what you do, not what you say you’ll do”, een quote van psychiater C.G. Jung.

Social media geven organisaties een prachtige, transparante mogelijkheid om missie, visie en kernwaarden te laten doorklinken in de interactie met stakeholders.

Antina van der Veen is auteur van het boek ‘Webcare in de praktijk’, werd 3x met haar Menzis-team uitgeroepen tot beste zorgverzekeraar op het gebied van social media, voert momenteel een opdracht uit als social media manager @Bibliotheek, werkte mee aan de visie op webcare voor Rijkswaterstaat  en geeft trainingen o.g.v. social media en webcare.

Begin 2018 lanceerde Antina van der Veen een nieuw initiatief: SocialBieb. SocialBieb traint, coacht en helpt medewerkers van openbare Bibliotheken op het gebied van social media. In opdracht van de Koninklijke Bibliotheek worden in 2018 ruim 100 Bibliotheekmedewerkers getraind. SocialBieb bestaat uit een team van ZZP’ers, waaronder enkele professionals van Upstream.

Contactgegevens

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Antina van der Veen. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Antina van der Veen - Social media & Webcare manager

Erg goede training webcare gehad van Antina met bruikbare eye-openers en praktische tips. Zeker een aanrader!

Nico Kranenburg, Wetterskip Fryslân

Web- en social media

Laatste blogs van Antina

Bekijk alle blogs (1400)
Contact