Amber Kesselaer

Digital consultant Data Analyse & Visualisatie

Amber Kesselaer is een digital consultant met de focus op data analyse & visualisatie op maat door middel van dashboards. Zij helpt je verder in de digitale wereld door het bieden van structuur, zodat u koning wordt van uw eigen data.

Amber vindt het belangrijk dat de inzichten waar u naar op zoek bent, ook echt relevant zijn voor u. Haar werkwijze is erop ingericht om de informatiebehoefte voorop te stellen. Het gaat er niet om dat de rapportages laten zien wat er beschikbaar is, maar wat u graag wilt zien als alles mogelijk zou zijn.
Zij zal door middel van workshops de rapportage behoefte en doelstellingen in uw organisatie in kaart brengen, om vervolgens de benodigde databronnen te verbinden tot een overzichtelijke compleet geautomatiseerde visuele rapportage.
Additioneel heeft Amber ervaring als projectmanager en product owner in verschillende digital-focused projecten. Zij heeft het projectmanagement rondom tooling en portals verzorgd voor klanten zoals Delta Lloyd en Vodafone-Ziggo. Dit doet zij op een Agile werkwijze, door de verschillende certificaten en opleidingen die zij heeft afgerond.
Amber werkt graag in een innovatieve omgeving, maar heeft ook ervaring met het opzetten van innovatieve cultuurprogramma’s binnen een grote corporate, zoals PwC. Hier heeft zij intern de digitale strategievorming begeleid, aan project- en portfolio management gedaan en het innovatie compliance proces opgetuigd.
Naast haar actieve werkleven, is Amber ook erg druk en sportief in haar vrije tijd. Wanneer je het kort wilt houden, begin dan niet over vakanties of skiën, want dan ben je voorlopig niet uitgepraat.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Amber Kesselaer. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Amber Kesselaer - Digital Consultant Data Analyse en Visualisatie

Laatste blogs van Amber

Bekijk alle blogs (1407)
Contact