Platformen en communities

Gedreven door honger naar de betekenis en impact van digitale ontwikkelingen op organisaties

Upstream is een kennisgedreven organisatie met onstilbare honger naar de betekenis en impact van digitale ontwikkelingen op organisaties. Daarom zijn we mede-oprichter van de platformen Marketingfacts, TravelNext, EnergieNext, FoodNext, SportNext, Montessorinet, Arnhem Direct en Media Villa Arnhem.

Menno Lammers over proptech op Media Villa Arnhem - Foto Bas Boerman

Opstart en doorgroei van platformen

Door de jaren heen zijn kennisplatformen opgestart, gegroeid en vaak daarna ook op eigen benen gegaan. Platformen als Marketingfacts, TravelNext, EnergieNext, FoodNext, Montessorinet, SportNext en andere kennisplatformen zijn inmiddels overgegaan naar andere eigenaren.

Bouwen aan communities

We verzamelden, schreven en deelden relevante artikelen over de impact van digitale media binnen de branches food, toerisme en recreatie, travel, onderwijs, energie, zorg en andere branches. Nog steeds bouwen we elke dag aan communities, zowel offline (bijv. Media Villa Arnhem) als online met Arnhem Direct. Ook voor klanten bouwen we aan platformen en communities. Voorbeelden zijn ‘de Digitale rivier‘ voor Rijkswaterstaat, ‘Digitaal leiderschap’ voor de Politieacademie en Het Gelders Familie Gilde.

Media Villa Arnhem

In samenwerking met partners Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Communicatiekring Arnhem organiseert Marco Derksen van Upstream vanaf sept. 2014 Media Villa Arnhem. Dit is een evenement dat elk kwartaal op de laatste dinsdag van de maand plaatsvindt in Stadsvilla Sonsbeek.

Media Villa Arnhem is een platform voor en door professionals op het gebied van marketing, communicatie, media en technologie. Tijdens de avond wordt een specifiek thema behandeld waarbij we ons laten inspireren door een deskundige en daarna met elkaar erover in gesprek gaan.

Blockchain, Citymarketing, Energie en Talent

Thema’s als blockchain, proptech, society 3.0, citymarketing, innovatie, digitale transformatie, talentontwikkeling, energietransitie, toekomst van werk & onderwijs,¬†de toekomst van marketing en e-health zijn aan de orde gekomen. Door goede samenwerking lukte het ook om een spreker als Daan Roosegaarde naar Arnhem te halen.

Adviseren vanuit kennis en ervaring

Met de opgedane kennis en ervaring bij het opbouwen en uitbouwen van de platformen, netwerken en communities helpt Upstream organisaties met strategisch advies en biedt ondersteuning bij implementatie van de opgestelde digitale strategie.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (102)
Contact