Blog:

Op zoek naar kantoorruimte in Arnhem?

door Marco Derksen op

Op zoek naar kantoorruimte in Arnhem?

Zoals eerder aangegeven zijn we voor Upstream al een tijdje op zoek naar een geschikt kantoorpand in Arnhem. Op dit moment zijn we in gesprek over een prachtig pand in de Sweerts de Landasstraat. Het betreft een volledig gerenoveerd en representatieve kantoorvilla uit 1906 van ca. 312 m2 in de Burgemeesterswijk (op loopafstand van het centrum van Arnhem, Centraal Station en het Sonsbeekpark).

Begane grond
Het pand bestaat uit 3 verdiepingen met op de begane grond ca. 177 m2 kantoorruimte. Bij binnenkomst is links een ‘directiekamer’ van ca. 40 m2. Rechts bevinden zich de toilets en een keukentje. Aan het eind van de entreehal kom je in een grote kantoorruimte van ca. 90 m2 dat is voorzien van vloerverwarming en lichtkoepels.

Begane grond (directiekamer)
Begane grond (kantoorruimte)
Begane grond (kantoorruimte)
Souterrain
Het souterrain is direct van buiten of via een trap in de entreehal te bereiken. Het bevat een eigen toilet en mogelijkheid voor eigen keukentje. De kantoorruimte van ca. 104 m2 bestaat uit een voor- en achterdeel.

Souterrain (voor)
Souterrain (achter)
1e Verdieping
Via een kleine trap vanuit de entreehal kom je op de 1e verdieping (eigenlijk meer een tussenverdieping) waar zich een kantoorruimte van ca. 31 m2 bevindt. Vanuit deze ruimte kijk je op de achterkant van het pand dat direct is gelegen aan de Amsterdamseweg achter Centraal Station met zicht op WTC Arnhem.

1e Verdieping
Parkeren aan de Sweerts de Landasstraat is mogelijk maar op werkdagen een redelijk drama. Betaald parkeren kan aan de Amsterdamseweg en via de achteringang van het station is op loopafstand de parkeergarage van het Arnhems Centraal te bereiken (ca. 10 minuten lopen).

De komende week gaan we kijken of en zo ja met wie we dit pand gaan huren. Het liefst zouden we 6-8 mensen vinden die net als wij met nieuwe media bezig zijn en het leuk vinden om in een inspirerende omgeving te werken. Heb je interesse, laat het me dan zsm weten!

6 reacties

Er zijn overigens 7 werkplekken beschikbaar: 5 werkplekken op de begane grond in de grote kantoorruimte en 2 werkplekken op de 1e etage. De overige plekken zullen op termijn worden gebruikt door Upstream.

Beantwoord

Dag Marco,

Ik kreeg een bericht via de email dat jullie eventueel huurders zoeken. Momenteel heb ik een locatie aan de eusebiusbuitensingel, maar ben niet echt tevreden over de faciliteiten. Ik ben zeker geinteresseerd in een eventuele werkplek.

Ik ben zzp’er, gespecialliseerd in Interaction & Visual Design. Graag zou ik meer informatie willen hebben over de eventuele beschikbare werkplekken en uiteraard de kosten en faciliteiten. Evenuteel heb ik nog een collega uit mijn vorige pand die een plek zoekt. Dus eventueel een werkplek voor 2 personen.

Vriendelijke groet,
Lammert Postma
[email]lammertpostma@beastybytes.nl[/email]

Beantwoord

Profielfoto
Niek op schreef:

Hoi Marco

Het pand ziet er zeker mooi uit! Is er ook met de toegankelijkheid voor een rolstoel rekening gehouden?;)

Misschien een oprijplank:)

Groeten Niek

Beantwoord

Via email veel reacties van mensen die interesse hebben (inmiddels ca. 20 potentiele kandidaten). Meesten wel nog wat onduidelijk over termijn en kosten.

@Lammert: binnenkort even bellen?

@Niek: ik vrees het ergste bij die oude panden!

Beantwoord

Beantwoord

@Callide: in berekening zoals het er nu ligt zou je uitkomen op ca. 450 euro per werkplek (incl. servicekosten, telefoon en internet). Kale huur ligt op ca. 140 euro per m2.

Beantwoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marco Derksen is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (778)
Contact