Blog:

Social media in het onderwijs

door Marloes van Willigenburg op

Social media in het onderwijs

Tijdens het Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media (14-17 mei 2013) worden de Nationale Social Media Awards voor het Onderwijs uitgereikt.

De awards zijn bedoeld voor baanbrekende projecten van onderwijsorganisaties waarbij sociale media centraal staan. Marco Derksen neemt plaats in de jury.

Op het Nationaal Congres Onderwijs & Social Media 2013 werd de community Montessorinet van Arne Keuning verkozen tot winnaar in de categorie social media in het primair onderwijs. (Arne was in die periode nog niet werkzaam bij Upstream).

De rol van onderwijs

Daarnaast zal Marco tijdens het congres in een presentatie antwoord geven op de vraag welke rol onderwijs speelt (of zou moeten spelen) in een snel veranderende wereld. Social media spelen een cruciale rol in het onderwijs. De vraag is alleen welke rol en wat is de actuele stand van zaken in Nederland?

Meer social media in het onderwijs

Binnenkort volgen meer blogs over het gebruik van social media in het onderwijs. Lees hier alvast een voorproefje op Marco zijn persoonlijke blog. Lees over de leergang social media in het hoger onderwijs (HO) of lees de case over de social media strategie voor CITO.

1 reactie

Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marloes van Willigenburg is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (1409)
Contact