Blog:

Nieuwe Media @ HAN (2)

door Marco Derksen op

Nieuwe Media @ HAN (2)

Samen met de communicatie-studenten die hebben gekozen voor de specialisatie nieuwe media aan de HAN, zijn we inmiddels volop bezig met het bedenken en uitwerken van een tweetal online communities (op gebied van Reizen en Arnhem). Vandaag hebben de studenten een terugkoppeling gegeven van het concept en de marktanalyse die ze hiervoor hebben uitgewerkt. De volgende stap is de briefing van het communicatie-adviesbureau dat het concept gaat implementeren. Hiervoor heb ik Laurens van Klaveren en Ralph Bom van Onstuimig gevraagd een gastcollege te geven.

7 reacties

Naar analogie van sloffen-(jij/hij/zij)sloft-slofte-gesloft is het ook briefen-(jij/hij/zij)brieft-briefte-gebrieft. Ik weet dat het er raar uitziet, maar dat is wel vaker als je vreemde woorden een Nederlands sausje geeft.

Beantwoord

Profielfoto
Koen Roumen op schreef:

Zeer interessant college vandaag. Vooral het verhaal van Ralph en Laurens was leuk en interessant om te horen.

Eigenlijk komt het er op neer dat 90% van wat we in de afgelopen drie jaar over briefings geleerd hebben, wel kunnen vergeten. 😉 Natuurlijk is dit de visie van slechts een enkel bureau, maar het opent wel nieuwe perspectieven waar ik mijn docenten nog nooit bij stil heb zien staan.

Het denken in hokjes, in vragenlijstjes waarop specifiek antwoord moet worden gegeven is aan hen in ieder geval niet besteed en dat vind ik een hele prettige manier van werken. Niemand is dol op het maken van oersaaie opsommingen over identiteit, huisstijl, enz. Denk dat deze mannen heel goed werk kunnen leveren en het was erg leerzaam om hun mening te mogen horen. 🙂

Beantwoord

Beantwoord

Zonder het bijbehorende verhaal zeggen die slides niet erg veel 😉 Ben wel benieuwd, is er ergens een korte samenvatting oid?

Beantwoord

Beantwoord

Beantwoord

Ah, ben jij die student die zich heeft ingeschreven 😉

Gaat leuke cursus worden als ik Egbert Jan mag geloven!

Beantwoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marco Derksen is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (1315)
Contact