Blog:

Nieuwe Media @ HAN (11)

door Marco Derksen op

Nieuwe Media @ HAN (11)

Vanmorgen hebben we een bezoek gebracht aan MediaCatalyst in Amsterdam. MediaCatalyst is een digitaal communicatiebureau met vestigingen in Amsterdam, Los Angeles, New York en Malta. MediaCatalyst is gestart in 2001 en telt inmiddels 110 medewerkers die werken aan projecten voor klanten als Sony Ericsson, Sony Europe, Schiphol en Speedo. We werden ontvangen door Commercial Director Edwin Duys en Managing Director Agnes Willenborg die ons meenamen in de visie, werkwijze en organisatie van MediaCatalyst. Leuk om weer eens een kijkje in de keuken van een bureau te krijgen; Edwin en Agnes, nogmaals dank!

Daarna vertrokken we met tram 5 naar Amstelveen waar we een bezoek brachten aan Kobalt Bluelab. Kobalt BlueLab geeft een overzicht van de belangrijkste digitale media met focus op wat je er als adverteerder mee kunt. Normaal gesproken worden er bedrijfsspecifieke sessies georganiseerd van 2 dagdelen voor groepen van maximaal 6 personen. Vanmiddag nam Theo van de Kamp de studenten in vogelvlucht mee langs zaken als pczapper, mediabox, tele2, upc digital, red button en joost.

Wat mij betreft een geslaagde dag maar uiteraard ben ik ben ik benieuwd wat de studenten er zelf van vonden dus kom maar op met die reacties!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marco Derksen is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (1415)
Contact