Amy Colsters - Upstream - Office Assistent Amy Colsters Office Assistent & Administratie

Upstream interim recruitment helpt met het zoeken én vinden van interim medewerkers en interim managers met digitaal DNA. Bent u op zoek naar tijdelijke nieuwe professional, specialist of manager? Vraag het Upstream.

Ultieme zoektocht naar goede medewerkers

Krijgt u de gewenste kandidaten niet gevonden of zijn ze niet datgene wat u zoekt? Kost het veel tijd, geld en moeite om een geschikte nieuwe medewerker te vinden? Upstream heeft, via eigen ontwikkelde platformen als Marketingfacts Jobs, TravelNext Vacatures en andere opgezette vacaturebanken, ruime ervaring met het koppelen van vraag & aanbod op het gebied van (tijdelijke) vacatures als online marketeer, coördinator online, data-analist, consultant, human development  adviseur, webredacteur, community manager, communicatie adviseur, digital of marketing manager of andere specialisten en professionals in bijv. online marketing, (digitale) communicatie, e-commerce, de reisbranche en ook in het onderwijs.

Digitaal werven van goede medewerkers; Interim Recruitment 3.0

Met de nieuwste online recruitmenttools, kunstmatige intelligentie, ons persoonlijke netwerk en onze ervaring met het vinden van kandidaten via onze platformen helpen wij nu, als recruitment 3.0 bureau, organisaties met het vinden van geschikte kandidaten.

Wij maken o.a. gebruik van Linkedin Recruiter, speciale zoekopdrachten naar profielen, eigen dynamische databases met kandidaatprofielen, videotools voor interviews, partners en de handige tool Fring voor de werving en selectie voor tijdelijk personeel. Zo kunnen we efficiënt, kostenbewust en slagvaardig medewerkers vinden, benaderen en werven.

Contact