Blog:

In het nieuws

door Marco Derksen op

In het nieuws

In het begin van mijn bestaan als zelfstandige (inmiddels alweer ruim 4 jaar geleden), bewaarde ik trots alle artikelen waarin ik werd geinterviewd of waarin werd verwezen naar mijn werkzaamheden. Op een gegeven moment ben ik daar mee gestopt. Niet omdat ik er niet meer trots op zou zijn, maar ik had nooit durven dromen dat ik zoveel media-aandacht zou krijgen. Zeker nadat ik werd gekozen tot voorzitter van het IAB en bestuurslid VPRO, was al die media-aandacht niet meer bij te houden. Afgelopen week had ik toch een aantal korte, maar aardige mediamomenten die ik hier wil delen.

Allereerst een gesprek met Ronnie Overgoor (Blueshots TV) die mij interviewde voor ilse media TV dat live werd uitgezonden tijdens de Nationale Marketingdag 2009.

Vervolgens werd ik deze week gebeld door NCRV Radio of ik in het programma Lunch een korte reactie wilde geven op de lancering van de Google Barometer.

Tot slot een kort maar bijzonder interview met MediaMinds, een wekelijks internetradioprogramma over online media door Jaap Stronks en Paul Vereijken, over Arnhem Direct (nog niet als podcast beschikbaar).

2 reacties

Beantwoord

Beantwoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marco Derksen is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (1262)
Contact