Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Na een succesvolle eerste editie, is het Travel Congress op 14 januari 2020 terug!

Travel Congress is het onafhankelijke interactieve en internationaal georiënteerde kennisevent voor de professionele reisbranche. De veranderende reiziger en de reiswereld van de toekomst is het thema waar 2020 mee begint. Waar begin je en hoe creëer je de ultieme customer journey en uiteindelijk de experience?

Consument van de toekomst

Wie is de consument van de toekomst? En hoe ga je inspelen op de behoeftes van deze nieuwe generatie? Hoe bereik je de consument van de toekomst door middel van digitale ontwikkelingen als Artificial intelligence (AI) en Voice Search?

In een zorgvuldig samengesteld programma met plenaire keynotes en verschillende break-out sessies gaan experts van binnen en buiten de reiswereld in op deze vragen.

Experts in de reisbranche

Een van de meest gevraagde sprekers van Nederland, Paul Smit, gaat in een humoristische en energieke presentatie, in op de werking van ons brein. Hoe werkt verandering? En hoe kan de reisbranche de veranderende consument van de toekomst goed in kaart brengen, zodat zij daar zo goed mogelijk op in kan spelen en zorgen voor een optimale klantbeleving? Een unieke mix van humor en diverse neurowetenschappelijke eye openers.

Datagedreven bedrijfsvoering

Judith Eyck heeft Vakanties.nl opgebouwd toe een succesvol bedrijf met ‘data als ruggengraat’. Hoe ziet een datagedreven organisatie er eigenlijk uit? Hoe werkt dit in de praktijk? Wat zijn de uitdagingen en waar wordt de winst behaald? Judith leert je in 30 minuten hoe je vandaag kunt starten met een datagedreven bedrijfsvoering.

Innovatie

Kansen creëren en snel inspelen op veranderingen wordt voor bedrijven steeds belangrijker om relevant te blijven. Dit vraagt om flexibele organisaties die innovatie omarmen. Hoe ANWB dit vorm geeft vertelt René Herrewijen.

Schiphol wil de reis van alle passagiers zo soepel mogelijk laten verlopen, van huis tot aan de gate en weer terug. Maaike van der Windt, verantwoordelijke voor Aviation Marketing, Cargo & Customer Experience (ACC) legt samen met Rosanne van der Stam uit hoe data en technologie de mogelijkheid bieden om dit te doen.

Early Bird

Bekijk hier het programma en de inspirerende sprekers en claim je ticket voor het Travel Congress 2020!

Lees ook hoe Upstream TUI Nederland heeft geholpen bij het vormen van een social media strategie, het implementeren van webcare en met de begeleiding van medewerkers op social media.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in Utrecht

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Utrecht

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Utrecht

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Contact