Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Bestuurlijk Leiderschap

Vanwege de coronacrisis wordt er door de Wethoudersvereniging een verkorte online editie van de leergang Bestuurlijk Leiderschap aangeboden.

Juist in deze tijd komt het aan op leiderschap! In een interactief webinar krijg je handvatten om je leiderschap verder vorm te geven. Dit onder begeleiding van ervaren trainers zoals Henk Gossink, André de Jong, Kees van Rooijen en Josanne Tousaint.

Overtuigingskracht

Henk Gossink laat je in twee slagen op zoek gaan naar het antwoord op de vraag: Waarom zou ik jou geloven op je woord? Slag 1: Wat maakt jou als afzender geloofwaardig? Slag 2:Welke woorden maken het verschil bij de toehoorder?

Taal creëert

Taal creëert bewuste en in veel gevallen onbewuste reacties bij andere mensen. We beseffen dit vaak niet. Ook in het dagelijkse leven en de politiek worden veel aannames en interpretaties gemaakt, zowel bewust als onbewust. Dit creëert een hoge mate van onduidelijkheid in de communicatie. Wil jij stevig aan het stuur zitten dan is inzicht in taal ‘overtredingen’ en onduidelijkheden een must en zorgt dit inzicht, en er naar handelen, ervoor om beter de regie te nemen en te houden. Kees van Rooijen vertelt er alles over tijdens het webinar.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
cybersecuritymaand
3 okt

Door Alert Online in

Cybersecuritymaand 2022

Bekijk evenement:
Informatiemanagement
4 okt

Door Academy for Information & Management in

Strategisch informatiemanagement

Bekijk evenement:
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Contact