Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Marketplaces

Maar liefst 33% van de online shoppers koopt regelmatig via online marketplaces zoals Bol.com en Thuisbezorgd.nl. En maar liefst 74% van de productgerelateerde zoekopdrachten in Nederland start op een marketplace en niet (meer) via zoekmachines als Google. Daar blijft het niet bij, deze aantallen zullen gezien de coronacrisis de komende periode nóg een extra boost krijgen.

Cijfers liegen er niet om; marketplaces zijn voor retailers én dienstverleners anno 2020 ‘the place to be’ en vervullen een dominante rol. Om over de recente komst van Amazon in ons land nog maar te zwijgen. Wat brengt Amazon in Nederland teweeg en zal het – net als in overige landen – haar positie als grootste speler ook in ons land claimen? Experts antwoorden volmondig JA.

Webinar

Dit webinar staat volledig in het teken van marketplaces. Want wat zijn dit nu precies en hoe halen retailers en dienstverlener maximaal succes uit de platformen? Hoe integreer je ze in je (e-commerce) strategie en hoe richt je je organisatie hierop in? Twee experts van Dorel Juvenile en Happy Idiots beantwoorden je meest prangende vragen en geven je praktische tips. Daarmee is ook deze online editie gevuld met de nodige informatie, inspiratie en innovatie. Kortom, na dit webinar ben jij dé expert op het gebied van marketplaces.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Klantcontact
27 mei

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

Webinar: Effecten COVID-19 op klantcontact

Bekijk evenement:
Leiderschap
27 mei

Door Aedes in

Webinar: Leiderschap in disruptieve tijden #hoedan?

Bekijk evenement:
Copycat
27 mei

Door Dirkzwager in

Copycats op internet – wat kunt u doen?

Bekijk evenement:
Contact