Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Leiderschap

Aedes organiseert een interactief webinar met Mohamed Acharki, bestuurder van de Brabantse woningcorporatie Zayaz en expert Menno Lanting over Leiderschap in disruptieve tijden. Centraal staat de rol als leidinggevende in onzekere tijden. Wat betekent deze situatie voor leiderschap in een organisatie? Hoe ga je om met de complexiteit op weg naar ‘het nieuwe normaal’? En hoe gaat u om met deze situatie als leidinggevende?

Innovatie

Spreker, innovator en auteur van o.a. ‘Disruptie in de overheid‘,  Menno Lanting is expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op leiderschap, innovatie en hoe wij werken. Met zijn ‘blik van buiten’ gaat hij in op de belangrijkste vragen die deelnemers met het aanmeldformulier hebben ingestuurd.

Ervaringen

Aansluitend deelt corporatiebestuurder Mohamed Acharki zijn persoonlijke ervaringen vanuit de praktijk in zijn rol bij Zayaz. Wat betekent de huidige situatie voor zijn leiderschap bij Zayaz? Wat doet de situatie persoonlijk met hem als bestuurder? En wat zijn de dilemma’s en worstelingen daarbij?

Na beide verhalen volgt een interactief gesprek waarbij ook vragen van deelnemers welkom zijn. Beide sprekers dagen je uit om aan de hand van je vragen verder met hen in gesprek te gaan.

Dit webinar is vooral interessant voor bestuurders en medewerkers die betrokken zijn bij leiderschaps- en veranderprocessen in de eigen organisatie.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Contact