Laden Evenementen

Leiderschap

Aedes organiseert een interactief webinar met Mohamed Acharki, bestuurder van de Brabantse woningcorporatie Zayaz en expert Menno Lanting over Leiderschap in disruptieve tijden. Centraal staat de rol als leidinggevende in onzekere tijden. Wat betekent deze situatie voor leiderschap in een organisatie? Hoe ga je om met de complexiteit op weg naar ‘het nieuwe normaal’? En hoe gaat u om met deze situatie als leidinggevende?

Innovatie

Spreker, innovator en auteur van o.a. ‘Disruptie in de overheid‘,  Menno Lanting is expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op leiderschap, innovatie en hoe wij werken. Met zijn ‘blik van buiten’ gaat hij in op de belangrijkste vragen die deelnemers met het aanmeldformulier hebben ingestuurd.

Ervaringen

Aansluitend deelt corporatiebestuurder Mohamed Acharki zijn persoonlijke ervaringen vanuit de praktijk in zijn rol bij Zayaz. Wat betekent de huidige situatie voor zijn leiderschap bij Zayaz? Wat doet de situatie persoonlijk met hem als bestuurder? En wat zijn de dilemma’s en worstelingen daarbij?

Na beide verhalen volgt een interactief gesprek waarbij ook vragen van deelnemers welkom zijn. Beide sprekers dagen je uit om aan de hand van je vragen verder met hen in gesprek te gaan.

Dit webinar is vooral interessant voor bestuurders en medewerkers die betrokken zijn bij leiderschaps- en veranderprocessen in de eigen organisatie.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Klantcontact
4 jun

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

Webinar: Effecten COVID-19 op klantcontact

Bekijk evenement:
Copycat
4 jun

Door Dirkzwager in

Copycats op internet – wat kunt u doen?

Bekijk evenement:
klantgericht leiderschap
4 jun

Masterclass Klantgericht Leiderschap

Bekijk evenement:
Contact