Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Thuiswerken

Thuiswerken is actueler dan ooit en ‘de beste thuiswerktips’ vliegen ons om de oren. Thuiskantoren zijn ingericht, gezinnen raken beter op elkaar ingespeeld en de beste virtual meeting tools worden uitgeprobeerd. Er ontstaan zelfs mooie nieuwe samenwerkingen en unieke initiatieven in de samenleving door de COVID-19 pandemie.

Bouwen aan sterke teams

Nooit eerder kreeg het woord ‘team’ zoveel lading – want door de COVID-19 pandemie zijn we samen in een nieuwe situatie beland. Als team. Het team waarmee je opereert, is altijd al de bouwsteen van je succes geweest, maar hoe je nu het beste uit jouw medewerkers kunt halen is actueler dan ooit.

Tijdens deze interactieve webinar ga je in gesprek over het bouwen aan sterke teams. Je hebt de mogelijkheid jouw persoonlijke case te bespreken en vraagstukken in te brengen om te bespreken.

Vertrouwen

Doordat er nu steeds meer op afstand gewerkt wordt, wordt vertrouwen nog belangrijker, en vooral zichtbaarder. Hoe ga jij hier mee om? Geef je medewerkers het vertrouwen om het werk op hun manier te doen?

Duidelijkheid en kaders

Duidelijkheid en het creëren van kaders is essentieel om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Maak helder wat de (korte termijn, eenvoudige) doelen zijn en bespreek met elkaar wie welke rol pakt en wat ieders bijdrage zal zijn om de gestelde doelen te behalen.

Structuur en afstemming

Op afstand als team werken vereist structuur. Structuur in je eigen dagelijkse ritme om een gezonde balans tussen werk en privé te vinden en te behouden (veel managers denken dat deze balans ten koste gaat van het werk, maar het is vaker andersom).

Maar ook structuur in het contact met je collega’s. Zorg voor frequent onderling contact. Stel daily huddles in om kort met elkaar de doelen voor de dag te bespreken, uit te vinden wat er van elkaar nodig is en waar je actief aan kunt bijdragen die dag. Maar vergeet ook niet de ruimte voor de ‘small talk’ die normaliter bij het koffiezetapparaat plaatsvindt. Dit zorgt ervoor dat je de aansluiting behoudt met het hele team en begrip houdt voor elkaars situatie.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Contact