Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

I.v.m. de huidige corona-maatregelen is dit event te volgen via een live-stream!

Stemassistenten

Niet alleen smartphones, tablets en slimme speakers zijn uitgerust met stemassistenten. We zien ze nu ook al terug in lampen, thermostaten, koffiezetapparaat, camera’s en sloten. Ook livechat speelt een steeds grotere rol in het dagelijks leven. Kortom: spreken is het nieuwe typen.

Voor marketeers betekent dat ze naar nieuwe manieren moeten zoeken om hun boodschap over te brengen. Voice marketing en chat is nog een vrij onbekend gebied en vergt een andere aanpak dan traditionele marketing. Hoe kan jij toch meegaan in deze ontwikkeling? En zet je voice & chat succesvol in?

Livechat en voicecommerce

Slimme spraakassistenten en livechat spelen straks een grote rol in het dagelijks leven. Zorg als organisatie dus dat je er op tijd bij bent. In een zorgvuldig samengesteld programma worden tijdens Voice Marketing & Chat in 1 Day cases uit de praktijk gepresenteerd op het gebied van voice-commerce en livechat. Er zijn interessante keynotes en diverse actuele break-out sessies met heldere praktijkvoorbeelden van onder andere DPG Media, OBI4wan, Greenchoice, Open Voice en Hogeschool Saxion.

‘Ik vond het een zeer sterk evenement; een goede mix tussen theorie en praktijk.’  – Deelnemer CustomerTalk event 2019.

Het programma is vooral opgesteld voor digital marketeers, content producers, communicatieadviseurs, innovation managers, customer journey experts, managers digital transformation, content managers, online marketeers, SEA/SEO specialisten, webredacteurs en andere online professionals.

Tijdens dit event ontdek je in één dag hoe je voice en chat succesvol inzet.

Bekijk hier de aftermovie van Voice Marketing & Chat 2019.

Sprekers

Diverse spraakmakende sprekers zijn aan het woord tijdens Voicemarketing &Chat. Zo is er Marion Mulder, sinds 2011 werkzaam als zelfstandig professional voor digitale oplossingen met specialisatie chatbots (intelligent assistent) en voice. Momenteel werkt zij voor Amsterdam UMC – locatie AMC en voor KVK, en geeft zij regelmatig ‘design sprint’ workshops voor diverse organisaties.

Een inspirerende keynote van Quirine van Walt Meijer. Zij is verantwoordelijk voor Conversational AI & Voice UX Design. Ze ontwerpt virtuele assistenten die op een natuurlijke wijze met hun gebruikers communiceren, zoals haar nieuwste werk voor BMW’s eigen assistent met behulp van Azure Bot Service en Bot Framework. Quirine heeft een Master in Industrieel Ontwerpen aan de TUDelft.

Mark van den Ende is momenteel teamleider proces consultants bij Greenchoice. Deze duurzame energiemaatschappij levert 100% groene stroom en bosgecompenseerd gas aan inmiddels ruim 360.000 klanten, waaronder ook grote bedrijven en een kwart van alle Nederlandse gemeenten.

Maarten Lens-FitzGerald staat altijd vooraan in de laatste technologische golf. De afgelopen twee decennia werkte hij o.a. samen met Samsung, Tomtom, Akzo Nobel, Coca-cola en Google. Project Zilver is een initiatief van Maarten en heeft als missie: het leven van en om ouderen heen beter maken door middel van voice technologie op een niet-stigmatiserende manier.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Contact