Laden Evenementen

Stemassistenten

Niet alleen smartphones, tablets en slimme speakers zijn uitgerust met stemassistenten. We zien ze nu ook al terug in lampen, thermostaten, koffiezetapparaat, camera’s en sloten. Ook livechat speelt een steeds grotere rol in het dagelijks leven. Kortom: spreken is het nieuwe typen.

Voor marketeers betekent dat ze naar nieuwe manieren moeten zoeken om hun boodschap over te brengen. Voice marketing en chat is nog een vrij onbekend gebied en vergt een andere aanpak dan traditionele marketing. Hoe kan jij toch meegaan in deze ontwikkeling? En zet je voice & chat succesvol in?

Livechat en voicecommerce

Slimme spraakassistenten en livechat spelen straks een grote rol in het dagelijks leven. Zorg als organisatie dus dat je er op tijd bij bent. In een zorgvuldig samengesteld programma worden tijdens Voice Marketing & Chat in 1 Day cases uit de praktijk gepresenteerd op het gebied van voice-commerce en livechat.

‘Ik vond het een zeer sterk evenement; een goede mix tussen theorie en praktijk.’  – Deelnemer CustomerTalk event 2019.

Het programma is vooral opgesteld voor digital marketeers, content producers, communicatieadviseurs, innovation managers, customer journey experts, managers digital transformation, content managers, online marketeers, SEA/SEO specialisten, webredacteurs en andere online professionals.

Bekijk hier de aftermovie van Voice Marketing & Chat 2019.

Sprekers

Diverse spraakmakende sprekers zijn aan het woord tijdens Voicemarketing &Chat. Zo is er Marion Mulder, sinds 2011 werkzaam als zelfstandig professional voor digitale oplossingen met specialisatie chatbots (intelligent assistent) en voice. Momenteel werkt zij voor Amsterdam UMC – locatie AMC en voor KVK, en geeft zij regelmatig ‘design sprint’ workshops voor diverse organisaties.

Ook horen we Quirine van Walt Meijer. Zij is verantwoordelijk voor Conversational AI & Voice UX Design. Ze ontwerpt virtuele assistenten die op een natuurlijke wijze met hun gebruikers communiceren, zoals haar nieuwste werk voor BMW’s eigen assistent met behulp van Azure Bot Service en Bot Framework. Quirine heeft een Master in Industrieel Ontwerpen aan de TUDelft.

Mark van den Ende is momenteel teamleider proces consultants bij Greenchoice. Deze duurzame energiemaatschappij levert 100% groene stroom en bosgecompenseerd gas aan inmiddels ruim 360.000 klanten, waaronder ook grote bedrijven en een kwart van alle Nederlandse gemeenten.

 

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Innovatie in crisistijd - Webinar
2 jun

Innoveren in crisistijd – Webinar Patrick van der Pijl

Bekijk evenement:
Communities of Practice
2 jun

Door Bind in Leusden

Webinar: Communities of Practice

Bekijk evenement:
THE UNCONFERENCE ONLINE 5 April- International Day of Conscience
2 jun

From talking to action – The Unconference Online

Bekijk evenement:
Contact