Laden Evenementen

Elkaar ‘gewoon’ weer op locatie ontmoeten: na twee jaar is het op 28 en 29 juni eindelijk weer zover op het VNG Jaarcongres in Westfriesland.

Gemeenten in de wereld: samen maken we het verschil

De VNG nodigt alle gemeentebestuurders van harte uit voor een Jaarcongres vol inspiratie. Er is zelfs de mogelijkheid om een middag eerder te komen zodat je een teambuildingsessie speciaal voor (nieuwe) colleges kunt volgen. Westfriesland wordt deze dagen het decor waar gemeentebestuurders uit heel Nederland elkaar kunnen ontmoeten en samen het verschil maken. Natuurlijk is de Jaarrede van de VNG-voorzitter en de Algemene Ledenvergadering op woensdagochtend 29 juni ook digitaal te volgen via de website.

Mondiale uitdagingen als de klimaatadaptatie en energietransitie, de groeiende ongelijkheid, digitalisering, het functioneren van de democratie en vele andere belangrijke vraagstukken komen uitgebreid aan bod. 

Elke gemeente, elke regio, kan inspiratie opdoen om tot nieuwe periodes van bloei te komen. In Nederland, en daarbuiten. – Jan van Zanen, voorzitter VNG

Programma

Na het plenair programma en de lunch op dinsdagochtend op IJsbaan de Westfries start het middagprogramma. De zeven Westfriese gemeenten hebben samen met de VNG en een groot aantal partners, een verrassend middagprogramma samengesteld.

Er is een gevarieerd aanbod met boeiende en inspirerende sessies, verrassende elementen en unieke programma’s op bijzondere locaties. Denk hierbij aan een duurzaamheidsfestival bij de boer in Koggenland of een inspiratiesessie over samenwerken in een regio en het verstevigen van uitvoeringskracht in Stede Broec.  Of ga je liever naar het burgerparticipatiefestival in Kasteel Radboud in Medemblik?

Genieten aan het Markermeer

Aan het einde van de middag doet het Markermeer dienst als prachtig decor. Onder het genot van wat lekkers vanuit Westfriesland geniet je hier van een prachtig uitzicht. Westfriese talenten staan voor je klaar met een verrassend avondprogramma. Dineren op deze prachtige locatie is mogelijk dankzij het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, de Provincie Noord-Holland en de Alliantie Markermeerdijken.

Op woensdagochtend 29 juni wordt er afgesloten met een Algemene ledenvergadering op IJsbaan de Westfries.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Citymarketing
16 mei

Door Het Netwerk Citymarketing in Hoorn

Nationaal Congres Citymarketing 2022

Bekijk evenement:
Veranderkunde
17 mei

Door ManagementBoek in Hoorn

Collegereeks: Veranderkunde

Bekijk evenement:
churn-door-middel-van-data-science
18 mei

Door Beeckestijn Business School in Hoorn

Churn voorspellen en verlagen d.m.v. data science

Bekijk evenement:
Contact