Laden Evenementen

Op donderdag 25 mei 2023 is de Algemene verordening gegevensbescherming , AVG of GDPR, 5 jaar van kracht. Ter gelegenheid daarvan organiseert het Dirkzwager Privacyteam opnieuw een multidisciplinair Privacyseminar.

Het programma is nog in opbouw en onder voorbehoud maar er zijn al enkele elementen duidelijk. Het programma zal, in grote lijnen, als volgt zijn:

  • Keynote speaker Prof. dr. Bart Jacobs verzorgt een lezing. Bart Jacobs is hoogleraar computerbeveiliging bij de Interdisciplinary research hub on digitalization and society van de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij is daarnaast lid van de Nationale Cyber Security Raad sinds 2012 en voorzitter van de stichting Privacy by Design sinds 2016.
  • Break-out sessies. De leden van het Dirkzwager Privacyteam verzorgen parallel aan elkaar verschillende korte interactieve workshops over uiteenlopende onderwerpen inzake het Privacyrecht. Je volgt een workshop naar keuze, deze workshops worden binnenkort ingevuld.
  • Datalekken in de praktijk: presentatie met paneldiscussie en gesprek met de zaal. De Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN) werd in het najaar van 2021 getroffen door een datalek. Met meer dan 500.000 mogelijk getroffen personen betrof dit een van de grotere datalekken in Nederland. Tijdens deze presentatie zal de HAN ingaan op de crisisorganisatie, de verschillende fasen tijdens het datalek, de aanpak en de geleerde lessen. Ervaringen uit eerste hand dus van de bestuurders die de beslissingen moesten nemen.
  • Een paneldiscussie volgt na de presentatie en is er gelegenheid voor de zaal om vragen te stellen.
  • Borrel en Privacycafé.

Ter info: Het event Vijf jaar AVG is goed voor Pe 3 opleidingspunten.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Nijmegen

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Nijmegen

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in Nijmegen

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Contact