Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Terug naar de bedoeling

Huidige organisatierollen en -modellen werken niet meer. Managers en medewerkers willen terug naar de bedoeling. Terug naar waar het in de praktijk werkelijk om zou moeten gaan: op zoek naar eigen verantwoordelijkheid en de klant centraal.

Maar hoe doe je dat in de praktijk, écht werken vanuit de bedoeling? Hoe geef je vorm aan deze verandering in een speelveld dat helemaal gericht is op het navolgen van het systeem? Hoe voer je ingewikkelde gesprekken die nodig zijn om vraagstukken aan te pakken? En hoe zorg je ervoor dat iedereen gehoord wordt en je de wijsheid van de minderheid juist benut?

Topsprekers Wouter Hart en Jitske Kramer bundelen (opnieuw) hun krachten en nemen je de hele dag mee langs tal van inzichten, praktijkvoorbeelden en handvatten om mee aan de slag te gaan.

Verdraaide organisaties

Wouter Hart is oprichter van en adviseur bij Verdraaide Organisaties. Vanuit zijn creatieve, niet-bedrijfskundige achtergrond onderzoekt hij de patronen onder het huidige organisatiedenken en hoe met minder beheerbaarheid veel betere prestaties kunnen worden gerealiseerd. Wouter is auteur van de boeken ‘Verdraaide organisaties’ en ‘Anders Vasthouden’.

Deep Democracy

Drs. Jitske Kramer is corporate antropoloog, spreker, ondernemer, facilitator. Oprichter van HumanDimensions, trainer van het jaar 2013 en auteur van o.a. ‘Werk heeft het gebouw verlaten’, ‘Deep Democracy – de wijsheid van de minderheid’, en ‘Jam Cultures’.

Jitske Kramer ontwikkelde het Jam Cultures Spel. Met dit spel ontdek je wat er nodig is om jouw organisatie nóg aantrekkelijker te maken. Het daagt je uit tot goede en eerlijke gesprekken waarin je met elkaar zoekt naar de grenzen van je organisatiecultuur.

Muzikale intermezzo’s

Stijn van Kreij zorgt voor de muzikale intermezzo’s. Stijn is muzikant en oprichter van Butterfly Effect, een sociale onderneming die verbindingen tussen mensen met en zonder beperking versterkt. Zijn doel: meer ruimte creëren voor alledaagse ontmoetingen die ertoe doen. Dat vraagt om ruimte voor toeval en oog voor kleine momenten van geluk. Deze momenten vangt hij ook in zijn liedjes, die gaan over de menselijke zoektocht naar tevredenheid en geluk.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Leusden

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Leusden

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in Leusden

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Contact