Laden Evenementen

Van 20 tot en met 24 september 2021 transformeert de Metropoolregio Rotterdam weer naar de plek waar startups, scale-ups, investeerders, gedurfde corporates, beleidsmakers en studenten samenkomen om een ​​positieve impact te maken in de wereld. De regio Rotterdam, Den Haag en Delft lanceren gezamenlijk Upstream, een platform én een evenement gedurende 4 dagen.

Upstream Rotterdam

Upstream Rotterdam faciliteert door het hele jaar on- en offline kennissessies, keynotes en workshops te organiseren via het online platform. Tijdens het jaarlijkse Upstream Festival zijn alle ogen gericht op de innovatieve en impactvolle ontwikkelingen in de regio en daarbuiten.

In de regio zijn negen toonaangevende industrieën: van lucht- en ruimtevaart, port en maritiem, tot biowetenschappen, energie en digitale technologie. Veelbelovende startups laten zien waarom zij symbool staan voor de nieuwe economie.

De nieuwe economie

Een van de grotere obstakels op weg naar deze nieuwe economie is dat partijen vaak solo opereren, terwijl ze juist van elkaar kunnen leren. Upstream wil daarom de mogelijkheid bieden om met gedeelde expertise en elkaars netwerk verder te kijken.

Het programma van dit jaar is nog niet bekend. Om een beeld te krijgen kun je het programma van vorig jaar nog bekijken.

Dit is geen event wat door ons is georganiseerd maar wel past bij onze visie. Upstream adviseert organisaties met de juiste keuzes in het digitale tijdperk en helpt met strategisch advies, projecten, trainingen en interim professionals. Wij helpen met wendbare digitale strategie.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Communicatie
21 jun

Door Logeion in

C-Week: Hét nationaal vakcongres voor communicatieprofessionals

Bekijk evenement:
HR-&-digitalisering
22 jun

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

HR & digitalisering : KSF Congres

Bekijk evenement:
pubquiz
22 jun

Door Gebruiker Centraal in

Gebruiker Centraal Pubquiz

Bekijk evenement:
Contact