Laden Evenementen

Upstream 2022: waar startup en scale-up oprichters investeerders, talent en groeimogelijkheden vinden. Doe mee van 31-05 tot 02-06 als de Metropoolregio Rotterdam verandert in de plek waar founders, studenten, investeerders, beleidsmakers en gedurfde corporates samenkomen om hun bedrijven te laten groeien en een positieve impact te maken in de wereld.

Spreker Upstream festival 2022

André Kuipers, Duncan Stutterheim en Constantijn van Oranje doen allemaal mee aan #upstream2022. Van “galactisch ondernemerschap” tot dance-events en het Nederlandse tech-ecosysteem, de sprekers voor de editie van Upstream van 2022 zijn inspirerender dan ooit.

Dit is waar u elkaar ontmoet, leert en contacten legt via een overvloed aan evenementen, zorgvuldig samengesteld en gericht op individuele onderwerpen met een gemeenschappelijk doel: innovaties mogelijk maken die de overgang naar de volgende economie zullen aandrijven. Een economie die digitaal, koolstofneutraal, circulair en inclusief is. Aangedreven door u. De veranderaars.

De belangrijkste evenementen van Upstream Festival vinden plaats in Bird Rotterdam. Een driedaags programma, elk met een eigen focus. Al deze events zijn toegankelijk met een driedaags ticket (behalve de invite only events), zie het schema hieronder. Tijdens de Upstream Festivals organiseren co-creators ook city events verspreid over de stad.

Upstream Rotterdam

Upstream Rotterdam faciliteert door het hele jaar on- en offline kennissessies, keynotes en workshops. Tijdens het jaarlijkse Upstream Festival zijn alle ogen gericht op de innovatieve en impactvolle ontwikkelingen in de regio en daarbuiten.

Ook in 2022 zal de Metropoolregio Rotterdam opnieuw veranderen in de plek waar startups, scale-ups, investeerders, gedurfde corporates, beleidsmakers en studenten samenkomen om een positieve impact te maken in de wereld. Upstream Festival biedt toegang tot kapitaal, nieuwe markten en talent voor ondernemers die hun bedrijf willen opschalen.

In de regio zijn negen toonaangevende industrieën: van lucht- en ruimtevaart, port en maritiem, tot biowetenschappen, energie en digitale technologie. Veelbelovende startups laten zien waarom zij symbool staan voor de nieuwe economie.

Hier vind je het programma

Dit is geen event wat door ons (Upstream adviesbureau) is georganiseerd maar wel past bij onze visie en ook gebruik maakt van de term #upstream.

Upstream adviseert organisaties met de juiste keuzes in het digitale tijdperk. Dit doen we door middel van strategisch advies, projecten, trainingen en interim professionals. Goed advies voor een wendbare digitale strategie voor start-up, corporates en ook de publieke sector!

Tip: Bekijk meer congressen, conferenties, kennisfestivals, seminars en masterclasses op www.congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Citymarketing
16 mei

Door Het Netwerk Citymarketing in Rotterdam

Nationaal Congres Citymarketing 2022

Bekijk evenement:
Veranderkunde
17 mei

Door ManagementBoek in Rotterdam

Collegereeks: Veranderkunde

Bekijk evenement:
churn-door-middel-van-data-science
18 mei

Door Beeckestijn Business School in Rotterdam

Churn voorspellen en verlagen d.m.v. data science

Bekijk evenement:
Contact