Laden Evenementen

Van 20 tot en met 24 september 2021 transformeert de Metropoolregio Rotterdam weer naar de plek waar startups, scale-ups, investeerders, gedurfde corporates, beleidsmakers en studenten samenkomen om een ​​positieve impact te maken in de wereld. De regio Rotterdam, Den Haag en Delft lanceren gezamenlijk Upstream Festival, een platform én een evenement gedurende 4 dagen.

Upstream Rotterdam

Upstream Rotterdam faciliteert door het hele jaar on- en offline kennissessies, keynotes en workshops. Tijdens het jaarlijkse Upstream Festival zijn alle ogen gericht op de innovatieve en impactvolle ontwikkelingen in de regio en daarbuiten.

In de regio zijn negen toonaangevende industrieën: van lucht- en ruimtevaart, port en maritiem, tot biowetenschappen, energie en digitale technologie. Veelbelovende startups laten zien waarom zij symbool staan voor de nieuwe economie.

De nieuwe economie

Een van de grotere obstakels op weg naar deze nieuwe economie is dat partijen vaak solo opereren, terwijl ze juist van elkaar kunnen leren. Upstream wil daarom de mogelijkheid bieden om met gedeelde expertise en elkaars netwerk verder te kijken. Kom ook naar het Upstream Festival!

Hier vind je het programma.

Dit is geen event wat door ons is georganiseerd maar wel past bij onze visie. Upstream adviseert organisaties met de juiste keuzes in het digitale tijdperk. Dit doen we door middel van strategisch advies, projecten, trainingen en interim professionals. Goed advies voor een wendbare digitale strategie!

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Het grootste kennisfestival van Nederland
16 sep

Door Het Grootste Kennisfestival in Rotterdam

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

Bekijk evenement:
Social-service
16 sep

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Rotterdam

Social dilemma: Social service en privacy

Bekijk evenement:
Conversational-conference
23 sep

Door FrankWatching in Rotterdam

Conversational Conference 2021

Bekijk evenement:
Contact