Laden Evenementen

Van planning naar preparing

De impact van informatie en ICT op organisaties en de maatschappij is duidelijk. De ‘digitale transformatie’ onder invloed van nieuwe technologieën introduceert alternatieve businessmodellen. Dit vereist een verandering van bestuurlijke mindset: van ‘planning’ naar ‘preparing’.

Leidinggevenden in (semi-)overheids- organisaties, zorginstellingen en het bedrijfsleven hebben een sterke behoefte om deze impact te doorgronden. Zeker in samenhang met op vele gebieden groeiende regelgeving en besturingscomplexiteit. Triple-E is erop gericht om met een beperkte tijdsbesteding de bestuurlijke en organisatorische inzichten van de deelnemers te verrijken, in het licht van de digitale transformatie.

Triple-E

De doelstelling van Triple-E is doelgericht, efficiënt, in het gewenste tempo en met de juiste diepgang de gewenste actuele inzichten voor de deelnemers samen genereren. Leertafelsessies van een paar uur, in kleine samenstelling van gelijkwaardig hoger managementniveau, zijn de programmakern.

​Triple-E is exclusief bestemd voor topmanagers en beslissers uit informatie-intensieve organisaties: leden van raden van bestuur, (hoofd)directies, commissarissen etc. die hun kennis en inzicht m.b.t. de effecten van de informatiemaatschappij voor hun organisatie fundamenteel willen verdiepen. De hogere managementpositie van de deelnemers garandeert dat de issues rond informatie en digitale transformatie in het juiste bredere business perspectief kunnen worden besproken.

Ontwikkelingsprogramma

Triple-E is geen product met begin- en einddatum, het is een doorlopend ontwikkelingsprogramma met wisselende samenstellingen van deelnemers. Deelname is op basis van enthousiasme en relevantie, beschikbare tijd van de deelnemer en niet van verplichting. Door de per sessie veranderende samenstelling van de deelnemersgroep, is het verbreden van het netwerk van collega’s met soortgelijke vraagstukken een beoogd neveneffect.

De begeleiding van het Triple-E programma is in handen van Rik Maes, Hennie Wesseling en Dion Kotteman.

Download hier de brochure met meer informatie.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Direct Duideiljk Tour
12 mei

Door Direct Duidelijk Tour in Amsterdam

Diverse samenleving vraagt om inclusieve communicatie: #hoedan?

Bekijk evenement:
Versneld veranderen
17 mei

Door Betterday in Amsterdam

Powerclass Versneld veranderen

Bekijk evenement:
maak je team beter
17 mei

Door ManagementBoek in Amsterdam

Online training: Zo maak je je team veel beter!

Bekijk evenement:
Contact