Laden Evenementen

Van planning naar preparing

De impact van informatie en ICT op organisaties en de maatschappij is duidelijk. De ‘digitale transformatie’ onder invloed van nieuwe technologieën introduceert alternatieve businessmodellen. Dit vereist een verandering van bestuurlijke mindset: van ‘planning’ naar ‘preparing’.

Leidinggevenden in (semi-)overheids- organisaties, zorginstellingen en het bedrijfsleven hebben een sterke behoefte om deze impact te doorgronden. Zeker in samenhang met op vele gebieden groeiende regelgeving en besturingscomplexiteit. Triple-E is erop gericht om met een beperkte tijdsbesteding de bestuurlijke en organisatorische inzichten van de deelnemers te verrijken, in het licht van de digitale transformatie.

Triple-E

De doelstelling van Triple-E is doelgericht, efficiënt, in het gewenste tempo en met de juiste diepgang de gewenste actuele inzichten voor de deelnemers samen genereren. Leertafelsessies van een paar uur, in kleine samenstelling van gelijkwaardig hoger managementniveau, zijn de programmakern.

​Triple-E is exclusief bestemd voor topmanagers en beslissers uit informatie-intensieve organisaties: leden van raden van bestuur, (hoofd)directies, commissarissen etc. die hun kennis en inzicht m.b.t. de effecten van de informatiemaatschappij voor hun organisatie fundamenteel willen verdiepen. De hogere managementpositie van de deelnemers garandeert dat de issues rond informatie en digitale transformatie in het juiste bredere business perspectief kunnen worden besproken.

Ontwikkelingsprogramma voor topmanagers

Triple-E is geen product met begin- en einddatum, het is een doorlopend ontwikkelingsprogramma met wisselende samenstellingen van deelnemers. Deelname is op basis van enthousiasme en relevantie, beschikbare tijd van de deelnemer en niet van verplichting. Door de per sessie veranderende samenstelling van de deelnemersgroep, is het verbreden van het netwerk van collega’s met soortgelijke vraagstukken een beoogd neveneffect.

De begeleiding van het Triple-E programma is in handen van Rik Maes, Hennie Wesseling en Dion Kotteman.

Download hier de brochure met meer informatie.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
cybersecuritymaand
3 okt

Door Alert Online in Amsterdam

Cybersecuritymaand 2022

Bekijk evenement:
Informatiemanagement
4 okt

Door Academy for Information & Management in Amsterdam

Strategisch informatiemanagement

Bekijk evenement:
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in Amsterdam

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Contact