Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Let’s Rebuild Travel – Travel Congress 2022

Het thema van het Travel Congress 2022 is; LET’S REBUILD

De grote vraag is dan ook, Hoe “herbouwen” we het landschap van de reissector en winnen we het vertrouwen van de consument terug?

Duurzamer reizen

Welke strategieën zetten wij daarvoor in? Hoe gaan zowel reisorganisaties als bestemmingen ermee om als we ineens van 0 naar 100 moeten? Vallen we direct terug in de oude gewoontes en is massatoerisme snel weer een feit, of is dit het moment om het verschil te maken en hebben wij van deze uitdagende periode juist geleerd dat het anders moet. Wat is de waarde van toerisme en wat levert het de bewoners de bezoekers en bedrijven op? 2022 wordt het jaar van de herstart. Reizen moet duurzamer!

Hoop

Hoop’ is zonder twijfel het woord van het jaar. We hopen allemaal op zoveel. Maar wat betekent dat begrip precies? En hoe passen we dat concreet toe in ons leven en werk, zonder naïef te zijn? Leo Bormans, auteur van o.a. Hooptimisme, reikt je vanuit het wetenschappelijk onderzoek concrete sleutels aan waarmee we ook en vooral in moeilijke omstandigheden aan de slag kunnen. Hoop is optimisme met opgestroopte mouwen. Het is de reis van ons leven.

Een systeem probleem vraagt om een systeem oplossing

Het nieuwe normaal is lokaal. Dat is de hoopgevende boodschap waarmee de boer weer nieuw handels perspectief krijgt. De centrale vraag is of toerisme onderdeel kan zijn van deze force of good en of er mogelijk in deze beweging een grote kans zit voor de reisbranche.

Hoe creëren wij samen meer toegevoegde waarde? Daar gaat Mark Frederiks, conceptueel denker, community- en businessbouwer, het over hebben. Hij doet een handreiking vanuit de landbouw naar de reisbranche.

Thougt Leadership

Hoe onderscheid je je als merk in de overvolle wereld van vandaag? De aandacht van mensen trekken is nog nooit zo moeilijk geweest. Deze workshop van Jacqueline Bosselaar, mediastrateeg in hart en nieren, gaat over de kracht van Thought Leadership voor het bouwen van een merk. En waarom het the next big thing is in effectieve marketing en communicatie.

Agile

“Als je niet vervangen wilt worden door een computer, gedraag je dan ook niet als een computer.” Nancy Beers, Happy Game Changer, wil de reisindustrie opnieuw opbouwen met het enige dat computers niet hebben; speelsheid. Het is DE beste tool om te co-creëren, innovatie te stimuleren, creatiever te worden als team en op een boeiende manier samen te werken met anderen. In deze masterclass wordt het bewijs geleverd en praktijkervaring opgedaan over het gebruik van de Power of Play in een zakelijke omgeving.

Werk je bij een destinatiemarketing, destinatiemanagement of citymarketing organisatie? Ken je tool The Feed Factory en Destination Support al?

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
cybersecuritymaand
3 okt

Door Alert Online in Utrecht

Cybersecuritymaand 2022

Bekijk evenement:
Informatiemanagement
4 okt

Door Academy for Information & Management in Utrecht

Strategisch informatiemanagement

Bekijk evenement:
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in Utrecht

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Contact