Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Toerisme Top, duurzame ontwikkeling

Jaarlijks organiseren het ministerie van Economische Zaken & Klimaat, de provincies, het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen en Gastvrij Nederland de Nationale Toerisme Top. Een bijeenkomst voor en door de gastvrijheidssector, waar belanghebbenden elkaar informeren en inspireren, kennis uitwisselen en elkaar ontmoeten. De Toerisme Top wordt dit jaar gehouden op het Floriadeterrein in Almere.

Perspectief 30

De Toerisme Top is bedoeld om als sector gezamenlijk te werken aan een duurzame ontwikkeling van de bestemming Nederland, zoals geschetst in Perspectief 2030. Want een duurzame ontwikkeling vraagt om een nieuwe aanpak, met het gezamenlijke belang van bezoekers, bedrijven en bewoners voorop. Zodat toerisme straks bijdraagt aan het welzijn en de welvaart in heel Nederland.

Deze lange termijn visie voor de bestemming Nederland wordt jaarlijks als uitgangspunt voor inhoud en programma genomen. Ook de voortgang van de actieagenda die voortkomt uit Perspectief 2030 staat jaarlijks op de top geagendeerd. Daarnaast is het event een belangrijk jaarlijks netwerkmoment voor de gehele sector.

Klimaatneutraal

De weg naar klimaatneutraal toerisme. Hoe ziet die eruit? Wat zijn de grootste uitdagingen en wat onze belemmeringen om echt aan de slag te gaan? Het NBTC gaat graag met je in gesprek tijdens de Toerisme Top.
Noteer de datum alvast in je agenda, meer informatie volgt binnenkort.

Floriade Expo

Op deze wereldtuinbouwtentoonstelling ontdek je oplossingen die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. Floriade vindt slechts één keer in de 10 jaar plaats, dus mis het niet!

Een terugblik

Waar de Toerisme Top in 2020 in het teken stond van ‘Inspireren en innoveren in crisistijd’, werd er in 2021 voorzichtig vooruit gekeken. Vanuit het thema ‘Terug naar de Top!?​ Toewerken naar een nieuwe balans’ maakten we gezamenlijk de balans op voor de toeristische sector in Nederland. Hoe is het ondernemers vergaan, hoe ziet de toekomst eruit en hoe realiseren we samen duurzaam herstel? Blik hier terug op eerdere edities van de Toerisme Top.

The Feed Factory

The Feed Factory is een handige tool waarmee je toeristische en culturele evenementen aangeleverd door organisatoren, partners en podia in jouw stad, streek of regio kunt (laten) invoeren, bewerken en publiceren. Zo kun jij als VVV, DMO, bibliotheek, gemeente of citymarketing organisatie het veelzijdige culturele en toeristische aanbod van jouw stad, streek of regio snel, optimaal en met geringe moeite onder de aandacht brengen en actueel houden.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Contact