Laden Evenementen

Toegankelijkheid

Bij de ontwikkeling van mobiele apps wordt toegankelijkheid door veel ontwikkelaars en UX-designers vaak over het hoofd gezien. De meeste apps zijn niet aangepast aan gebruikers met beperkingen.

Hoewel veel ontwikkelteams toegankelijkheid zien als een ‘nice-to-have’, is het cruciaal in hedendaagse mobiele apps. Door toegankelijkheid toe te passen in het ontwikkelproces, zal de gebruikerservaring drastisch verbeterd worden en verbeter je je dienstverlening.

Experts

Tijdens dit webinar gaat gespreksleider en expert op het gebied van digitale toegankelijkheid Peter van Grieken in gesprek met gasten vanuit de overheid en het bedrijfsleven.

De gasten zijn;

  • Jarst Faber is Product Owner van de Berichtenbox app en de nog in ontwikkeling zijnde MijnGegevens app bij Logius. Hij draagt vanuit zijn rol met overtuiging bij aan toegankelijke dienstverlening vanuit de overheid.
  • Jop Cobussen is (app) Developer & UX Designer bij Logius.
  • Puck Peijnenburg is hoofd van het UX-team bij PostNL. Dit team werkt dagelijks aan het verbeteren van de gebruikerservaring van de digitale kanalen. Bijna iedereen heeft wel eens te maken met PostNL, als ontvanger of verzender van post.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Strategisch informatiemanagement
1 nov

Door Academy for Information & Management in

Opleiding: Strategisch informatiemanagement (SIM)

Bekijk evenement:
zorg&ICT
2 nov

Door Jaarbeurs in

Zorg & ICT

Bekijk evenement:
Verdraaide-organisaties
2 nov

Door Management Impact in

Verdraaide organisaties

Bekijk evenement:
Contact