Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

TikTok

Voor veel marketeers zijn het onbereikbare doelgroepen; Millenials en Gen X’ers. Ze laten traditionele media links liggen, gebruiken Google amper en laten zich vooral inlichten via influencers op social media. Maar hoe krijg je als merk de aandacht van deze moeilijk te bereiken doelgroep? Het antwoord: TikTok. Bij alweer de achtste editie van 038 Digital nemen twee sprekers je mee in de wondere wereld van dit mysterieuze medium.

Content voor je doelgroep

Een van de twee sprekers is Stan Boeve. Vanuit het inzicht dat TikTok een heel ander medium is, vergeleken met andere social media kanalen zoals bijvoorbeeld Instagram, Facebook en Snap, is Vonky Agency gestart. TikTok content is rauwer, voelt echter, veel sneller, meer weg van je merk, dichter tegen je doelgroep. Iets wat een brandmarketeer de stuipen op het lijf jaagt. Durf jij jouw merk wat meer los te laten? Durf jij op je bek te gaan en daarvan te leren? En wil jij weten hoe je nou content maakt dat passend is? Stan wijst je de weg naar fijnere content voor je doelgroep.

De tweede spreker wordt binnenkort bekend gemaakt.

038 Digital

038 Digital nodigt ieder kwartaal een nationaal bekende spreker én een lokaal talent uit om een visie op marketing te delen, een case uit te diepen of de ins en outs van een tool of techniek te laten zien.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Zwolle

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Zwolle

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in Zwolle

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Contact