Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Thought leadership is geen kwestie van jezelf zo benoemen of het ergens opschrijven. Thought leadership gaat om de progressieve rol die organisaties durven te nemen als het gaat om belangrijke vraagstukken op het snijvlak van hun strategie en de maatschappij.

Durf jij binnen je organisatie een vernieuwersrol op je te nemen?

Durf jij vernieuwingsdrang te tonen en meer te betekenen dan binnen de kaders waarvoor je bent aangenomen? In deze tijd van grote transformaties kun je een krachtige vernieuwingsrol op je nemen en daarmee betekenisgever van de toekomst worden. Een rol waarbij je betekenis en vorm geeft aan een nieuwe realiteit, en waarin je stakeholders weet te betrekken, inspireren en mobiliseren.

Welke rol past het best bij jou?

Aan de hand van tien vernieuwingsrollen onderzoeken we in deze inspirerende sessie op locatie met Mignon van Halderen en Brandon Martens (beiden Reputatiegroep) welke rol het beste bij jou past. In de sessie komen aan bod:

  • de tien vernieuwingsrollen
  • onderzoek naar welke rol bij jou past
  • hoe je jouw vernieuwingsrol en positie van binnenuit krachtiger en gerichter maakt
  • op welke manier je jouw zienswijzen gericht op vernieuwing beter tot uiting laat komen en van waarde laat zijn in het proces

Thougt Leadership

Mignon van Halderen (partner bij de Reputatiegroep) houdt zich al ruim vijftien jaar bezig met organisatievernieuwing op het snijvlak van markt en maatschappij. In dat licht gaf zij inhoudelijke invulling en richting aan thought leadership: een strategische benadering waarbij organisaties ervoor kiezen om hun positionering te baseren op vernieuwende zienswijzen die uiting geven aan een nieuwe realiteit. Zij richtte hiervoor onder andere het lectoraat Thought Leadership in a Society of Change op aan de Fontys School of Business in Eindhoven, wat ze de afgelopen zeven jaar leidde.

Brandon Martens, adviseur bij de Reputatiegroep en auteur van het boek ‘Thougt Leadership‘,  werkt sinds 2015 samen met Mignon aan het vormgeven van thought leadership binnen diverse organisaties. Als lectoraatslid van het eerste uur combineerde hij zijn conceptueel-strategische achtergrond met praktijkgericht onderzoek en droeg bij aan de inhoudelijke ontwikkeling van thought leadership voor het hbo.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Amersfoort

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Amersfoort

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in Amersfoort

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Contact