Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.

Van 15 tot 19 juni 2020 zullen meer dan 60 sprekers en experts van wereldklasse hun nieuwste ideeën delen. Onder andere over de wereldeconomie, leiderschap, veranderingsmanagement, innovatie, ontwrichting en veerkracht delen.

Inspiratie

Luister naar inspirerende keynotes over het overwinnen van schijnbaar onoverkomelijke obstakels. Bekijk presentaties en interviews over de nieuwste ideeën over de toekomst van het bedrijfsleven. En over de strategieën die nodig zijn om te overleven en te gedijen in het ‘nieuwe normaal’.

TheRecoverySummit

Of je nu nieuwe klanten wilt werven, je blogstrategie wilt verbeteren of een betere leider wilt zijn, alles is mogelijk tijdens #TheRecoverySummit.
Er komen verschillende thema´s aan bod:

 • Innovatie: Ontdek hoe de nieuwe ideeën, creatieve gedachten en verbeeldingskracht van enkele van ’s werelds meest inspirerende merken het nieuwe normaal helpen vormgeven.
 • Leiderschap: Buitengewone tijden vragen buitengewoon leiderschap.
 • Veerkracht en omgaan met tegenspoed: De situatie in de wereld op dit moment vereist veerkracht van zowel individuen als organisaties.
 • Disruptie en transformatie: Ontdek de strategieën die bedrijven nodig hebben om te overleven na de wereldwijde recessie.
 • Zakelijke groei: Hoe gedijen en groeien bedrijven en organisaties tijdens een recessie?
 • Cultuur: Ontdek de nieuwste ideeën over hoe je een waarde-gedreven en prestatiegedreven cultuur in je hele organisatie kunt opbouwen.
 • Wereldeconomie: Luister voor de scherpste inzichten naar wat deze experts te zeggen hebben over de financiële vooruitzichten.
 • Communicatie in crisis: Ontdek de strategieën die werken voor toonaangevende bedrijven om hun werknemers te beschermen en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen
 • Omgaan met verandering: Ontdek hoe je kunt omgaan met oneindige veranderingen
 • Motivatie en inspiratie: Luister naar motiverende sprekers en raak geïnspireerd betreft persoonlijke verandering en ontwikkeling.
 • Brands en marketing: Laat de ‘brandexperts’ je begeleiden bij het bouwen, herdefiniëren of laten groeien van je merk op een meer inspirerende en innovatieve manier.
 • Verkopen in het nieuwe normaal: Wat moeten verkoopteams en mensen doen om zich aan te passen aan een wereld met beperkte face-to-face communicatie?

Sprekers

Terence Mauri is een disruptie deskundige die wordt beschreven als ‘een invloedrijke en uitgesproken denker over de toekomst van leiderschap’. Zijn Inc. Magazine-column ‘Future Proof’ heeft meer dan 1 miljoen lezers. Zijn nieuwe boek ‘The 3D Leader’ dat op 24 juni uitkomt, wordt door The Financial Times beschreven als ‘een game-changer’. Elk jaar wordt Terence uitgenodigd om te spreken bij enkele van de meest innovatieve bedrijven en universiteiten ter wereld. Hij vertelt hoe leiders kunnen gedijen in het tijdperk van ontwrichting.

Michael Wade is een professor aan de IMD business school in Lausanne, Zwitserland en leidt IMD’s Global Center for Digital Business Transformation. Hij publiceerde negen boeken en meer dan honderd artikelen. Michael Wade is een veelgevraagd keynote spreker over onderwerpen die te maken hebben met digitale disruptie en transformatie.

Online

5 dagen, meer dan 50 uur de allerbeste content! De Recovery Summit is volledig online. Duik erin en bekijk de specifieke lezingen, interviews en panels die het meest interesseren voor je zijn. Bekijk elke sessie live of een herhaling ervan. Het is aan jou!

Ontdek de strategieën en denkwijzen om jezelf, je team of je organisatie door de lockdown en recessie te leiden naar herstel en groei.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Contact