Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op donderdag 5 november 2020 vindt het tiende SWOCC Symposium plaats, waar wordt stilgestaan bij het 25-jarige jubileum van SWOCC.

Merkmodellen

Tijdens deze online jubileumbijeenkomst vertellen talentvolle en vooraanstaande wetenschappers over de belangrijkste bevindingen uit recent onderzoek. Bij deze jubileumbijeenkomst wordt onder andere ‘Merkmodellen: de SWOCC Selectie’ gepresenteerd: een online overzicht van merkmodellen die je kunnen helpen bij het beantwoorden van vragen over merken, marketing en communicatie.

Wetenschappers

Patrick De Pelsmacker, Hoogleraar Marketing aan de Universiteit Antwerpen en auteur van o.a. ‘Marketingcommunicatie‘,  zal één van de gastsprekers zijn tijdens de bijeenkomst. Daarnaast wordt een van de presentaties verzorgd door Selma Brom, winnaar van de SWOCC Scriptieprijs 2020, welke tijdens het symposium wordt uitgereikt. Voor haar masterscriptie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft Selma onderzoek gedaan naar de effecten van betekenisvolle verhalende reclames.

De bevindingen van haar onderzoek laten zien dat ontroerende en inspirerende narratieve merkreclames de consument weliswaar een goed gevoel geven, maar averechts kunnen werken in het stimuleren van aankopen.

Inspirerende dag

Normaal worden de SWOCC-bijeenkomsten alleen voor begunstigers georganiseerd, maar ter gelegenheid van het 25-jarige jubileum zijn alle geïnteresseerden welkom op dit feestelijke online evenement. Is jouw organisatie geen begunstiger en wil je graag je kennis verbreden tijdens deze inspirerende middag? Meld je dan aan!

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Direct-Duidelijk-Week
10 okt

Door Gebruiker Centraal in

Direct Duidelijk Week

Bekijk evenement:
evenementen
10 okt

Door Respons in

Nationaal Congres Evenementen

Bekijk evenement:
Contact