Laden Evenementen

Op donderdag 5 november 2020 vindt het tiende SWOCC Symposium plaats, waar wordt stilgestaan bij het 25-jarige jubileum van SWOCC.

Merkmodellen

Tijdens het SWOCC Symposium vertellen talentvolle en vooraanstaande wetenschappers over de belangrijkste bevindingen uit recent onderzoek. Bij deze jubileumbijeenkomst wordt onder andere ‘Merkmodellen: de SWOCC Selectie’ gepresenteerd: een online overzicht van merkmodellen die je kunnen helpen bij het beantwoorden van vragen over merken, marketing en communicatie.

Wetenschappers

Patrick De Pelsmacker, Hoogleraar Marketing aan de Universiteit Antwerpen en auteur van o.a. ‘Marketingcommunicatie‘,  zal één van de gastsprekers zijn tijdens de bijeenkomst. Daarnaast wordt een van de presentaties verzorgd door Selma Brom, winnaar van de SWOCC Scriptieprijs 2020, welke tijdens het symposium wordt uitgereikt. Voor haar masterscriptie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft Selma onderzoek gedaan naar de effecten van betekenisvolle verhalende reclames.

De bevindingen van haar onderzoek laten zien dat ontroerende en inspirerende narratieve merkreclames de consument weliswaar een goed gevoel geven, maar averechts kunnen werken in het stimuleren van aankopen.

Programma

Binnenkort wordt het verdere programma bekendgemaakt en meer informatie gegeven over de vorm van de bijeenkomst. Reserveer de datum alvast in je agenda!

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Veranderkracht
5 nov

Door A&O Fonds Gemeenten in

Online festival: Summerschool 2020

Bekijk evenement:
NIMA Marketing Day
5 nov

Door NIMA in

Nima Marketing Day 2020

Bekijk evenement:
Service Design Days
5 nov

Door Koos Service Design in

Service Design Days

Bekijk evenement:
Contact