Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Digitale transformatie

Deze tijd van digitale transformatie vraagt om nieuwe manieren van denken en van managen: niet het “beter dan gisteren”, maar het “voorbereiden voor morgen” is aan de orde. Om daadwerkelijk te kunnen bijdragen aan deze business transformatie, dienen informatieprofessionals hun strategisch potentieel en hun innoverend vermogen te verhogen.

Geen digitale transformatie zonder mentale transformatie. – Prof. dr ir Rik Maes Academic director AI&M

De opleiding Strategisch Informatiemanagement voor Gemeenten (SIMG) leert je het strategisch belang van informatie en ICT scherper in te zien en te verwoorden. Denkkaders worden verruimt waardoor je als volwaardig strategisch gesprekspartner binnen de gemeente kunt functioneren. Na afloop van deze opleiding ben je in staat om de innovatieve kracht van informatie en ICT volop te helpen benutten.

SIMG

De opleiding SIMG is exclusief bestemd voor informatieprofessionals die op gemeentelijk vlak verantwoordelijk zijn, of worden, voor strategievorming en strategische advisering op het gebied van informatiemanagement.

Gemeenten

Op dag 1 van de 6 wordt onderzocht wat de betekenis is van digitale transformatie voor gemeenten. Met name de mentale transformatie die hiervoor noodzakelijk is. De overstap van planmatig werken naar voorbereid zijn op de onzekere toekomst, opereren in een ecosysteem en echte aandacht voor de mens achter de burger zijn hierbij centrale begrippen. Hoe belangrijk is deze transformatie voor je organisatie? Hoe urgent is het en hoe pak je dit aan?

Download hier de brochure met het volledige programma. De eerst volgende leergang start op 25 mei 2021.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
verbindingsfestival-2022
7 jul

Door Acquire Publishing B.V. in Amsterdam

Verbindingsfestival 2022

Bekijk evenement:
Duurzame inzetbaarheid in klantcontact
7 jul

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Amsterdam

De do’s en don’ts van het automatiseren van klantcontact

Bekijk evenement:
freelanceFest
8 jul

Door Fring.Work in Amsterdam

FreelanceFest

Bekijk evenement:
Contact