Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Social Service

Authentiek contact dat is wat klanten willen. Er is zoveel te kiezen, er zijn zoveel mogelijkheden. Het zorgt voor keuzestress in dit technologische tijdperk. De hamvraag is: hoe laat jíj mensen zien wat je waard bent? Geef je een duidelijk statement mee aan jouw team, is jouw missie onvervalst of ben je juist zoekende naar wat jouw service onderscheidend maakt?

CustomerFirst

Juist nu is verbinding overal én onmisbaar. Letterlijk maar ook figuurlijk, in de vorm van bruggen slaan, het voeren van een telefoongesprek of het aangaan van een relatie. Echt en oprecht contact maken dus. Ook dat kan gelukkig op meerdere manieren. Door je klanten een experience te bieden, middels goede klantenservice, met ondersteuning van technologie (AI) of op een dieper niveau via breinstimuli bijvoorbeeld.

Anders kijken

In een humoristische en energieke presentatie gaat Paul Smit in op diverse aspecten van menselijk gedrag en de werking van ons brein. Zijn verhaal is onderscheidend en bevat de nieuwste inzichten. Wat werkt wel en wat werkt niet als we willen veranderen? Hoe ontstaat er verbinding, vertrouwen en creativiteit binnen een organisatie?

Emoties door chatbots

Wendy Meijering deed onderzoek naar de impact van het tonen van emoties door chatbots. Ze weet bij ABN AMRO haar ervaring in de financiële dienstverlening, ervaring met klantcontact, conversation design en communicatie te combineren en bouwt inmiddels op dagelijkse basis met haar contentteam aan de content van chatbot Anna.

Tijdens het Social Service Congres vindt ook het CustomerFirst Congres plaats. Het is mogelijk om sessies van beide events op 11 november te volgen.

Bekijk hier het hele programma en claim je ticket!

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in Utrecht

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Travel Congress 2023
10 jan

Door Jaarbeurs in Utrecht

Travel Congress 2023

Bekijk evenement:
Winterfestival klantgericht ondernemen
23 jan

Door PvKO in Utrecht

PvKO Winterfestival

Bekijk evenement:
Contact