Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

SDD2020

Dit jaar alweer de 5e editie van Service Design Days, een 4 daags congres in Barcelona met als hoofdsponsor KOOS Service Design. Het thema van SDD2020 is ‘A blended tomorrow – expanding design horizon with technology’.

Service Design Days is een multidisciplinair platform voor veranderaars, opiniemakers en besluitvormers van kleine en grote organisaties, die betrokken zijn bij product- en service-innovatie, organisatietransformatie en waardecreatie door middel van design. Het platform brengt strategische ontwerpers en bedrijfsstrategen nader bij elkaar om samen te leren en te creëren. Ieder jaar verwelkomt het platform tijdens de beurs in Barcelona meer dan 300 deelnemers uit 30 verschillende landen.

Technologische ontwikkeling

Overheden, financiële instellingen, de gezondheidszorg maar ook het MKB maken steeds meer gebruik van technologie, zoals artificial intelligence, augmented reality of machine learning voor het verbeteren van de klantbeleving. Service design is de sleutel om diensten in al deze sectoren begrijpelijk, waardevol en menselijk te houden.

Interactieve masterclasses

Deze conferentie, een initiatief van Inge Keizer, biedt 4 dagen inspiratie, waarbij vrijdag en zaterdag de belangrijkste conferentiedagen zijn. De kern van deze dagen zijn interactieve masterclasses aangevuld met (case study-georiënteerde) keynotes. De conferentie zal plaatsvinden in een van de meest iconische gebouwen van Barcelona: Disseny Hub Barcelona (Design Hub Barcelona), een smeltkroes van design in het hart van innovatief en creatief Barcelona, ​​District 22 @.

Openingssessie

De officiële aftrap vindt plaats op donderdagavond. Tijdens deze interactieve openingssessie ontmoet je niet alleen je geweldige collega-deelnemers, maar krijg je ook waardevolle inzichten in de betekenis van empathie en inclusiviteit en hoe dit je interacties kan inspireren tijdens de conferentie.

Service Design Tour

Op donderdag wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan de Service Design Tour. Stap in en bezoek organisaties die hun deuren voor u openen en kennis, methoden en cases delen. Je neemt een koffer vol inspiratie terug!

Innovatie

Tijdens deze jubileumconferentie zal een gemengde groep van internationale experts op het podium verschijnen.

Simone van Neerven is hoofd innovatie bij Vueling, de Spaanse low-cost luchtvaartmaatschappij. Haar taak is om innovatieve nieuwe oplossingen te ontwerpen, bouwen en lanceren om kansen te benutten en de luchtvaartmaatschappij naar een nieuw niveau van succes te brengen, waarbij zakelijke behoeften en innovatieve technologie worden gecombineerd. Tijdens haar sessie vertelt Simone hoe technologie, mensgerichtheid en duurzaamheid te combineren om de service-ervaringen van klanten te verbeteren.

Digitale transformatie

Marco van Hout is mede-oprichter en creatief directeur van Digital Society School in Amsterdam, waar honderden studenten en stagiairs worden opgeleid om ‘digitale transformatieontwerpers’ te worden. Hij initieerde de veel gebruikte Design Method Toolkit. Tijdens zijn masterclass laat Marco zien wat de ingrediënten zijn van ‘Digital Transformation Design (DTD)’. Hij laat je kennismaken met een uitgebreid kader en een reeks hulpmiddelen en methoden die je kunnen helpen DTD in beweging te brengen in je eigen werk of dat van je organisatie.

Inspiratie

Na drie dagen praten, oefenen en co-creëren, wil je misschien een beetje ontspannen, naar het strand gaan of een van de inspirerende designmusea van Barcelona bezoeken. Voor degenen die graag deelnemen aan een laatste afrondingsactiviteit waar alle inzichten samenkomen, is er een verrassing op zondagochtend.

 

Dit grootse congres is verzet van 2-5 april naar 10-13 september i.v.m. COVID-19.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
cybersecuritymaand
3 okt

Door Alert Online in

Cybersecuritymaand 2022

Bekijk evenement:
Informatiemanagement
4 okt

Door Academy for Information & Management in

Strategisch informatiemanagement

Bekijk evenement:
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Contact