Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Je draait overuren. Je bikkelt. Je buffelt. Maar wat je ook doet, je bent nooit meer echt ‘bij’. Met een lege inbox, een lege to-do-lijst, écht tijd voor jezelf. Je bent niet alleen: onderzoek toont aan dat 60% van alle werknemers ‘op het tandvlees’ gaat. Onder flinke werkdruk, maar iedereen bijt even door. Hopend op rust en overzicht. Ooit …

Timemanagement

Je doet je best. Je probeerde al eens een handige ‘lifehacking’ app, je deed al eens een cursus timemanagement, maar het helpt niet. Het zijn schijnoplossingen. Je weet: het moet anders.

Nooit meer te druk!

Bestsellerauteur Tony Crabbe geeft je in dit seminar eindelijk het antwoord. Hij laat zien hoe je écht goede keuzes maakt, taken verstrekkend delegeert en je aandacht optimaal gebruikt. Met als gevolg: rust in je hoofd. Overzicht in het werk. En toch een hoge productiviteit.

Recent onderzoek onder Nederlandse werknemers:

31% vindt de werkdruk te hoog
40% voelt meer stress dan een jaar geleden
51% vindt het lastig om vrije dagen op te nemen
33% geeft aan dat werkstress de oorzaak is van verzuim
Totale schade: 4 miljard per jaar!

Sprekers

Tony Crabbe is (bedrijfs) psycholoog en werkt als consultant voor onder meer Microsoft en Disney. Hij is verbonden aan de Universiteit van Londen en woont met zijn vrouw en drie kinderen in Spanje. Hij schreef het boek Nooit meer te druk! omdat het te druk kreeg in zijn eigen leven.

Jan van Setten – veelgevraagd spreker, managementcoach, enter-trainer en schrijver van diverse boeken waaronder L.I.V.E. – Leven Is Verwarrend Eenvoudig.

Margriet Sitskoorn – hoogleraar klinische neuropsychologie, Universiteit van Tilburg en schrijfster van  diverse boeken waaronder IK2 – de beste versie van jezelf.

Wouter de Jong – mindfulnesstrainer, auteur van ‘Mindgym’

 

 

Bekijk meer seminarskennissessies en congressen in de Upstream agenda.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Brand Minds Live
25 sep

Door DenkProducties in Groenekan

Brand Minds Live

Bekijk evenement:
Customer experience marathon
28 sep

Door Customer Talk in Groenekan

Customer Experience Marathon

Bekijk evenement:
Top toerisme
28 sep

Door Toerisme Top in Groenekan

Nationale Toerisme Top

Bekijk evenement:
Contact