Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Leidinggeven in dynamische tijden

Verandering is van alle tijden. De meeste leidinggevenden en hun teams zijn inmiddels behoorlijk gewend aan de dynamiek van dit tijdperk. Een tijdperk waarin technologie veranderingen extra aanjaagt. Een uitzonderlijke crisis zoals we die nu echter mee maken met Corona (Covid-19), wereldwijd, zorgt voor een uitzonderlijke dynamiek en verlangt meer van medewerkers en leidinggevenden dan ‘normaal’. Hoe geef je leiding?

Topteams & leidinggeven

Op 29 oktober organiseert Managementboek een hele dag voor leidinggevenden, teamleden en -coaches die op zoek zijn naar een nieuwe balans en veerkracht in hun leven en werk. Die zoeken naar instrumenten die de samenhang en daadkracht in hun organisatie, hun team vergroten. Die optimaal willen samenwerken en presteren, ook als dat vaker op afstand is, vanwege de grote opkomst van thuiswerken door Corona.

Topsprekers

Deze topsprekers over leidinggeven gaan met jou aan de slag:

  • Jitske Kramer, auteur van o.a. ‘Jam Cultures‘ – zal inspelen op de actuele situatie en wat dit voor teams, leiderschap en samenwerking betekent.
    Corona heeft ons in een collectieve wereldwijde cultuurshock gebracht. Zonder een stap buiten de deur te zetten zijn onze menselijke gewoonten en routines in de war geschopt en zoeken we massaal naar het nieuwe normaal. Het ene moment zakt de moed je in de schoenen en het andere moment voel je een zee aan energie om door te zetten. Het lijken grillige emotionele golven die je kunnen overspoelen. Maar in wezen zijn het vier voorspelbare fases die iedereen in een net iets ander tempo doorloopt. Dit ondertussen, deze buitengewone tijd, vraagt om power én love en een helder veranderverhaal. Leef jij een crisis of een transformatie? Samenwerken in crisis: van twijfel naar daadkracht!
  • Gytha Heins, auteur van o.a. ´Aanspreken? Gewoon doen!‘ –  deelt praktische oplossingen die helpen elkaar scherp te houden en lastige gesprekken, gewoon aan te gaan.
  • Wouter de Jong, auteur van o.a. ‘Mindgym, sportschool voor je geest‘ – neemt je mee in zijn sportschool voor de geest. Alles loopt anders dan voorzien. Het jaar 2020 vraagt aanpassingsvermogen, positiviteit en veerkracht. Oftewel meer mentale fitheid van jezelf en je team. Hoe zorg je voor meer veerkracht? Hoe blijf je en je team wendbaar en flexibel in onzekere tijden? Hoe train je je aandachtspier voor een betere concentratie en focus? Een proteïne-shake voor je hersenen!
  • Rini van Solingen, auteur van o.a. ‘Agile transformeren‘ –  gaat in op het leidinggeven als een imker. Hoe doe je dat en wat vraagt dat van jezelf in deze tijd? Hoe realiseer je optimale resultaten, ook op afstand? Waar moet je mee stoppen én waar moet je nu juist mee starten?
  • Volgens voormalig hockey topcoach en auteur van o.a. ‘Flow – van goed naar goud‘, Marc Lammers, is een flow maakbaar. Iedereen herkent het gevoel van flow. Dat voelt goed en het leidt tot onvermoede prestaties. Je kunt een team of een organisatie in een flow brengen. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je dat jezelf en het team in die flow terecht komt? Hoe behaal je samen een topprestatie, die je vooraf niet voor mogelijk had gehouden? Dit alles onder het motto ‘Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus’.

Je ontvangt een boekenpakket bij dit seminar. Bekijk hieronder andere interessante boeken over leiderschap en leidinggeven.

Boeken over leiderschap en leidinggeven

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Digitale-ontwikkelingen
29 nov

Door Logeion in Doorn

Digitale ontwikkelingen in communicatie

Bekijk evenement:
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in Doorn

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Doorn

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
Contact