Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ontdek hoe u door anders samenwerken en leidinggeven op een coachende en impactvolle manier meer uit uzelf, het team én de organisatie haalt. Tijdens deze dag onthullen 5 topsprekers aansprekende manieren om samen het maximale potentieel te benutten.

Samenwerken

In het hooggebergte word je als individu maar vooral als team tot het uiterste op de proef gesteld en dat biedt confronterende inzichten op gebied van leiderschap en samenwerken. Wat zijn volgens Katja Staartjes de zes belangrijkste factoren om als team een topprestatie neer te zetten?

TopTeams

Hoe creëer je een topteam? In Topteams dient het bergbeklimmen als spiegel, het is dé test voor leiderschap en teamwork. Twee bergbeklimmers bundelden hun krachten: Katja Staartjes, de eerste Nederlandse vrouw die Mount Everest beklom, beschrijft achttien pijlers die van je team een topteam maken, en Menno Boermans illustreert met zijn foto’s indringend hoe je samen bergen verzet.

Wat draagt een speelse cultuur bij aan de meerwaarde van een organisatie en aan de ontwikkeling van de medewerker? Mark Mieras, auteur van het boek ‘Voor de leeuwen‘, laat zien hoe je dat voor jezelf én je team realiseert.

Leiderschap

Rudolf Juliet laat zien hoe u uw communicatiekracht te versterken, hoe u uw gunfactor verdubbelt en emoties triggert bij anderen.

Psychologe en schrijfster van o.a. ‘Je bent wat je doet‘,  Roos Vonk laat zien dat leiding geven niet gebaseerd is op trucs en foefjes, maar van binnenuit komt.

Door een authentiek leider te zijn en een visie uit te dragen, wordt u een rolmodel en kweekt u een klimaat waarin mensen tot ontwikkeling komen.

Tjip de Jong maakt zichtbaar hoe we uit negatieve routines kunnen ontsnappen. En hoe we daardoor ruimte maken om terug te gaan naar de essentie van organiseren, en continue verandering.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in Ede

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Travel Congress 2023
10 jan

Door Jaarbeurs in Ede

Travel Congress 2023

Bekijk evenement:
Winterfestival klantgericht ondernemen
23 jan

Door PvKO in Ede

PvKO Winterfestival

Bekijk evenement:
Contact