Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Tijd besparen

Razendsnel vergaderen. Schaamteloos delegeren. Grote schoonmaak in je inbox. Afrekenen met mensen die tijd ‘zuigen’. Superefficiëntie gesprekken. Retestrak organiseren. Hyper gefocust werken. Sportschooltechnieken voor je brein.

In dit seminar krijg je minstens 24 technieken die je minimaal een uur waardevolle tijdwinst opleveren. Met 5 jonge, prikkelende denkers samen op één podium. Zij kijken met frisse blik naar tijdslurpers die jouw waardevolle uren stelen. Dat moet afgelopen zijn!

Dit seminar zit tjokvol nieuwe ideeën die écht werken. Timemanagement tot de macht 24.

Focus

Mark Tigchelaar trainde met zijn bedrijf UseClark meer dan 100.000 professionals, ondernemers en topsporters. Bij al deze mensen zagen ze steeds vier problemen terugkomen die allemaal te maken hadden met afleiding. Zodra mensen wisten wat deze concentratielekken waren en wat ze eraan konden doen, kregen ze zelfs op de meest chaotische dagen hun werk gedaan. Over deze inzichten gaat zijn nieuwste boek ‘Focus AAN/UIT’. Hij laat zien hoe je met volle aandacht kunt werken in een wereld vol afleiding.

Mindgym

Wouter de Jong is mindfulnesstrainer en auteur van o.a. ‘Mindgym, sportschool voor je geest’. Met zijn trainingsbedrijf Mindgym helpt hij mensen mentaal fit te worden en daarnaast is hij een veelgevraagd spreker en consultant.

E-mail

Gunnar Michielssen zette zijn baas twintig jaar geleden voor altijd aan de kant. Met meer dan 50.000 deelnemers is Gunnars workshop ‘Afkicken van e-mail‘ al jaren de meest populaire training in Vlaanderen en Nederland. Hij kent de slimste hacks en handigste tools. Hij geeft je een nieuwe kijk op e-mail en deelt inzichten waarmee je onvoorstelbaar veel tijd bespaart. Oók als je al een doorgewinterde mailer bent!

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Bussum

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Bussum

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in Bussum

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Contact