Laden Evenementen

Tijd besparen

Razendsnel vergaderen. Schaamteloos delegeren. Grote schoonmaak in je inbox. Afrekenen met mensen die tijd ‘zuigen’. Superefficiëntie gesprekken. Retestrak organiseren. Hyper gefocust werken. Sportschooltechnieken voor je brein.

In dit seminar krijg je minstens 24 technieken die je minimaal een uur waardevolle tijdwinst opleveren. Met 5 jonge, prikkelende denkers samen op één podium. Zij kijken met frisse blik naar tijdslurpers die jouw waardevolle uren stelen. Dat moet afgelopen zijn!

Dit seminar zit tjokvol nieuwe ideeën die écht werken. Timemanagement tot de macht 24.

Focus

Mark Tigchelaar trainde met zijn bedrijf UseClark meer dan 100.000 professionals, ondernemers en topsporters. Bij al deze mensen zagen ze steeds vier problemen terugkomen die allemaal te maken hadden met afleiding. Zodra mensen wisten wat deze concentratielekken waren en wat ze eraan konden doen, kregen ze zelfs op de meest chaotische dagen hun werk gedaan. Over deze inzichten gaat zijn nieuwste boek ‘Focus AAN/UIT’. Hij laat zien hoe je met volle aandacht kunt werken in een wereld vol afleiding.

Mindgym

Wouter de Jong is mindfulnesstrainer en auteur van o.a. ‘Mindgym, sportschool voor je geest’. Met zijn trainingsbedrijf Mindgym helpt hij mensen mentaal fit te worden en daarnaast is hij een veelgevraagd spreker en consultant.

E-mail

Gunnar Michielssen zette zijn baas twintig jaar geleden voor altijd aan de kant. Met meer dan 50.000 deelnemers is Gunnars workshop ‘Afkicken van e-mail‘ al jaren de meest populaire training in Vlaanderen en Nederland. Hij kent de slimste hacks en handigste tools. Hij geeft je een nieuwe kijk op e-mail en deelt inzichten waarmee je onvoorstelbaar veel tijd bespaart. Oók als je al een doorgewinterde mailer bent!

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
samen slimmer
23 sep

Door HHNK in Bussum

Webinar: Samen Slimmer

Bekijk evenement:
Customer Contact
24 sep

Door FrankWatching in Bussum

Futureproof customer contact

Bekijk evenement:
Maak meer impact met een goed gesprek
24 sep

Door ManagementBoek in Bussum

Maak meer impact met een goed gesprek

Bekijk evenement:
Contact