Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De coronacrisis vraagt het uiterste van de zorg. In eerste instantie om de patiëntenstroom richting ziekenhuizen en IC op te vangen. Inmiddels zijn daar veel aanvullende vraagstukken bijgekomen, waaronder het weer opstarten van de niet-corona zorg. Slimme oplossingen op het gebied van informatievoorziening, informatie-uitwisseling en technologie zijn daarbij cruciaal.

Online lunchsessie digitale transformatie in de zorg

M&I/Partners organiseert komende tijd op diverse donderdagen van 12.00 tot 12.45 uur een online lunchsessie waar deze cruciale thema’s aan bod komen. CIO’s en (eind)verantwoordelijken voor digitale transformatie van diverse zorgorganisaties delen tips, praktijkervaringen en mogelijkheden voor de zorg tijdens en na de coronacrisis.

De rol van de CIO in crisistijd

Donderdag 14 mei vindt de eerste lunchsessie plaats met als onderwerp ‘De rol van de CIO in crisistijd’. De uitdagingen op het gebied van digitalisering tijdens de coronacrisis waren en zijn legio. Welke rol pakte de CIO? Hoe was de samenwerking met andere stakeholders? En wat betekent dit voor zijn/haar rol in de digitale transformatie van de zorg van morgen en overmorgen? In deze online lunchsessie delen Bert van Haarlem, CIO bij het Leids Universitair Medisch Centrum, Arnaud Kruizinga, CIO bij het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en Maarten Brouwer, directeur Digitalisering en IT bij ’s Heeren Loo hun ervaringen.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
cybersecuritymaand
3 okt

Door Alert Online in

Cybersecuritymaand 2022

Bekijk evenement:
Informatiemanagement
4 okt

Door Academy for Information & Management in

Strategisch informatiemanagement

Bekijk evenement:
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Contact