Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Digitale Gemeente

Hoe ziet de digitale gemeente van 2035 eruit en hoe kunnen gemeentelijke organisaties hierop anticiperen? Voor gemeentesecretarissen en de gemeentelijke top die vooruit willen kijken, zijn dit de belangrijke vragen van nu. A&O fonds Gemeenten formeert daarom een Denktank Digitale Gemeente 2035 en organiseert een dialoog tussen de vier leden van de Denktank en experts.

Welke stappen moet het topmanagement in de organisatie en met het personeel nu zetten om goed voorbereid te zijn?

De digitale toekomst

Er worden vier online talkshows georganiseerd, over de digitale toekomst, waarin je op zoek gaat naar antwoorden onder leiding van Nathan de Groot. De talkshows worden verdeeld in vier relevante thema’s.

Publieke dienstverlening

De laatste talkshow gaat over GovTech – Publieke dienstverlening: nieuw burgerschap. In deze talkshow spreken de gasten over de ambitie van de overheid om koploper te zijn in de digitale publieke dienstverlening van morgen. Het is een complex vraagstuk waar niemand nog een antwoord op heeft. En het absorptievermogen van nieuwe technologie bij gemeenten is beperkt. Pionieren, experimenteren en samenwerken met wetenschap en bedrijfsleven zijn cruciaal om tot effectieve oplossingen te komen. Dat vraagt een omslag voor de gemeentelijke organisatie en het topambtelijk leiderschap.

Experts

Nitesh Bharosa, hoogleraar GovTech, TU Delft en lid Taskforce I-Partnerschap Rijk-Hoger Onderwijs, schuift aan als Denktanklid.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
cybersecuritymaand
3 okt

Door Alert Online in

Cybersecuritymaand 2022

Bekijk evenement:
Informatiemanagement
4 okt

Door Academy for Information & Management in

Strategisch informatiemanagement

Bekijk evenement:
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Contact