Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Hoera! De bijeenkomsten voor deze opleiding vinden vanaf september weer zo veel mogelijk op de HAN plaats. We werken met groepen van maximaal 12 deelnemers. We zorgen er ook voor dat de lessen worden opgenomen. Zo kun je, als het nodig is, online meedoen. Als de docent klachten heeft of als de situatie erom vraagt, is het mogelijk dat we overschakelen naar volledig digitaal onderwijs.

Voor wie is deze opleiding?
Ben je leidinggevende of manager in een (middel)grote organisatie? Ga je aan de slag met een digitaliseringsproject? Hoe pak je dit strategisch aan? Wat betekent het voor je leiderschap? Verdiep je kennis tijdens deze opleiding. Je krijgt inzicht in digitale ontwikkelingen en bekijkt strategische opties.

Programma opleiding digital business transformation
Is jouw kennis over de digitale transformatie up-to-date? Het raakt organisaties wereldwijd. Het strategische belang neemt enorm toe. Technologie is meer en meer de stuwende kracht achter een organisatie. Welke trends zijn belangrijk? Wat is de invloed van transformatie op distributiekanalen, bedrijfsprocessen, verdienmodellen en cultuur? En hoe maak je strategische keuzes? Je gaat hier op een praktische manier mee aan de slag. Je persoonlijke praktijkopdracht vormt de rode draad door de opleiding. Bekijk hier het complete opleidingsprogramma.

 

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
samen slimmer
23 sep

Door HHNK in Arnhem

Webinar: Samen Slimmer

Bekijk evenement:
Customer Contact
24 sep

Door FrankWatching in Arnhem

Futureproof customer contact

Bekijk evenement:
Maak meer impact met een goed gesprek
24 sep

Door ManagementBoek in Arnhem

Maak meer impact met een goed gesprek

Bekijk evenement:
Contact