Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Hoera! De bijeenkomsten voor deze opleiding vinden vanaf september weer zo veel mogelijk op de HAN plaats. We werken met groepen van maximaal 12 deelnemers. We zorgen er ook voor dat de lessen worden opgenomen. Zo kun je, als het nodig is, online meedoen. Als de docent klachten heeft of als de situatie erom vraagt, is het mogelijk dat we overschakelen naar volledig digitaal onderwijs.

Voor wie is deze opleiding?
Ben je leidinggevende of manager in een (middel)grote organisatie? Ga je aan de slag met een digitaliseringsproject? Hoe pak je dit strategisch aan? Wat betekent het voor je leiderschap? Verdiep je kennis tijdens deze opleiding. Je krijgt inzicht in digitale ontwikkelingen en bekijkt strategische opties.

Programma opleiding digital business transformation
Is jouw kennis over de digitale transformatie up-to-date? Het raakt organisaties wereldwijd. Het strategische belang neemt enorm toe. Technologie is meer en meer de stuwende kracht achter een organisatie. Welke trends zijn belangrijk? Wat is de invloed van transformatie op distributiekanalen, bedrijfsprocessen, verdienmodellen en cultuur? En hoe maak je strategische keuzes? Je gaat hier op een praktische manier mee aan de slag. Je persoonlijke praktijkopdracht vormt de rode draad door de opleiding. Bekijk hier het complete opleidingsprogramma.

 

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
verbindingsfestival-2022
7 jul

Door Acquire Publishing B.V. in Arnhem

Verbindingsfestival 2022

Bekijk evenement:
Duurzame inzetbaarheid in klantcontact
7 jul

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Arnhem

De do’s en don’ts van het automatiseren van klantcontact

Bekijk evenement:
freelanceFest
8 jul

Door Fring.Work in Arnhem

FreelanceFest

Bekijk evenement:
Contact