Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Eigenlijk stond editie #7 al voor vorig jaar november op de planning, maar nu is het dan toch echt zover. Op 31 mei is de eindelijk-weer-met-z’n-allen-in-Hedon-editie van 038 Digital een feit! Reserveer snel je gratis ticket en kom nieuwe kennis en contacten opdoen.

Zakelijke podcast

Podcasts zijn hot. Heel hot. Maar er zijn er inmiddels ook heel veel. Dus hoe zorg je dat je de aandacht trekt met je zakelijke podcast? Wat zijn de regels die je moet volgen om een trouwe schare luisteraars aan je te binden? 038 Digital #7, de eindelijk-weer-met-z’n-allen-in-Hedon-editie van 31 mei, gaat die vragen voor je beantwoorden.

Rowan Nijboer (Podcast: Beleggen met Rowan Nijboer) deelt zijn passie voor beleggen in een succesvolle wekelijkse podcast. Rowan neemt je mee in zijn reis naar podcastsucces en geeft praktische inzichten waar wij als marketeers en ondernemers wat mee kunnen.

Folkert Coehoorn maakte voor Dag en Nacht Media onder andere podcasts voor het Korps Commandotroepen en Deloitte. Hij heeft veel ervaring met de inzet van podcasts voor wervingscampagnes en diepe inzichten in de vragen die ondernemers hebben bij het starten van een podcast én in de mogelijke resultaten.

Over 038 Digital

Zwolle is een bloeiende en ondernemende stad. Boordevol inspirerende bedrijven, bureaus en organisaties. Allemaal partijen die veel van elkaar kunnen leren op het gebied van marketing, digitalisering en innovatie. Alleen gebeurt dat wat betreft de 038 Digital oprichters nog veel te weinig.

Ieder kwartaal wordt er een nationaal bekende spreker én een lokaal talent uitgenodigd om een visie op marketing te delen, een case uit te diepen of de ins en outs van een tool of techniek te laten zien.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in Zwolle

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Zwolle

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Zwolle

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Contact