Laden Evenementen

Digitale transformatie

Organisaties worden meer dan ooit geconfronteerd met de gevolgen van digitale transformatie. We verwachten steeds meer innovativiteit en creativiteit voor de dag van morgen. Dit veronderstelt een mentale transformatie van eenieder in de organisatie.

De opleiding Strategisch Informatiemanagement (SIM) is bedoeld voor informatieprofessionals die hierin het voortouw willen nemen. Ze zijn verantwoordelijk voor of adviseren over een toekomstgerichte organisatie.

Van hen wordt ook verwacht dat zij regie gaan voeren op de besturing van de hiervoor benodigde informatievoorziening en op het daadwerkelijk realiseren van het informatiebeleid.

Informatieprofessionals worden meer dan ooit geacht het hoger management strategisch te adviseren. Daarin staan strategische competenties, regie voeren, adviesvaardigheden en congruentie van organisatieontwikkeling en ontwikkeling van de informatievoorziening centraal.

Strategisch informatiemanagement

Op dit ogenblik loopt een open leergang SIM, naast een aantal in-company SIM opleidingen. Op 12 april 2021 start deze opleiding ook weer in Groningen, in samenwerking met de IT Academy Noord-Nederland  en in het najaar van 2021 start naar verwachting een nieuwe leergang in Amsterdam.

​De opleiding vindt alleen plaats bij voldoende inschrijvingen maar kan ook in-company aangeboden worden. Download hier de brochure met het volledige programma.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Triple-E
25 okt

Door Academy for Information & Management in

Triple E: Expertise – Experience – Exchange

Bekijk evenement:
zorg&ICT
2 nov

Door Jaarbeurs in

Zorg & ICT

Bekijk evenement:
Verdraaide-organisaties
2 nov

Door Management Impact in

Verdraaide organisaties

Bekijk evenement:
Contact