Laden Evenementen

Onzichtbaar overtuigen

Sommige mensen krijgen alles ‘gedaan’ bij anderen. Ze lijken een streepje voor te hebben, weten anderen feilloos voor hun plannen in te zetten en hoeven nooit te zeuren om een gunst. Hoe doen ze dat toch?

Tussen de regels door

Overtuigingskracht zit juist ‘tussen de regels’. In de manier waarop jij het brengt. Stem, houding, woordkeus … de inkleding. Inhoud is de basis, de vorm maakt het verschil! Waar zit jouw persoonlijke overtuigingskracht? Wanneer ben jij het meest overtuigend? Dat is niet voor iedereen hetzelfde. Iedereen heeft een dominante beïnvloedingsstijl.

Beïnvloedingsprincipes

Drs. Pacelle van Goethem, spreker tijdens het seminar, is Nederland’s autoriteit op het gebied van overtuigen, stem en invloed op de Radboud Universiteit Nijmegen en het Medisch Academisch Centrum Groningen. Ze bestudeerde daarbij beïnvloedingsprincipes: van psychologie tot theaterwetenschap en van sociolinguïstiek tot kwantumfysica.

Ze coacht de top in bedrijfsleven en politiek. Pacelle ontdekte de spectaculaire samenhang tussen ontspanning en overtuigen. Ze bundelde haar kennis in de bestseller: ‘IJs verkopen aan Eskimo’s ‘. Alle deelnemers ontvangen het boek!

Impact van woorden

Cody Keenan was speechschrijver voor President Barack Obama. Hij heeft een geweldige reputatie opgebouwd en wordt ook wel ‘the Bruce Springsteen of Speechwriting’ genoemd. In de gastcollege van Cody Keenan vertelt hij:

  • wat het recept is om niet alleen een boodschap over te brengen, maar ook de impact te realiseren die je wilt: een verandering in gedachte of gedrag.
  • wat de geheimen zijn achter zijn succes in het Witte Huis
  • hoe woorden veel meer impact kunnen hebben.
    .

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
hoe krijg je de belofte van AI werkend
13 mrt

Door PvKO in Amsterdam

Hoe krijg je de belofte van AI werkend? 

Bekijk evenement:
Marketing Insights onderzoek en analytics
13 mrt

Door MOA in Amsterdam

Marketing Insights, onderzoek en analytics

Bekijk evenement:
Klant energieke organisatie
13 mrt

Door Beeckestijn Business School in Amsterdam

De klant energieke organisatie

Bekijk evenement:
Contact