Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De metaverse en VR

Zoek op #metaverse en je wordt om de oren geslagen met artikelen, apps en betaalde platformen. Tegelijkertijd, wanneer je op zoek gaat naar Virtual Reality (VR) content of een concrete manier om VR toe te passen, kan het bijna niet moeilijker zijn om een goed startpunt te vinden. Een tegenstrijdig beeld aangezien de toepassingen van VR een stuk dichterbij is dan de Metaverse. Van slecht uitgewerkte ideeën tot geweldige oplossingen en kansen, het is een waar wilde westen aan informatie.

Onze gezamenlijke kennis van innovatie laat zien dat voor veel bedrijven nu het moment is om te kijken naar Extended Reality (XR) oplossingen. Laten we samen meer leren over hoe je dat in deze tijd het beste aan kunt vliegen.

Successen en gefaalde initiatieven

In deze clinic zal Michael Dongor, mede eigenaar bij VR Nederland, je meenemen in succesverhalen zoals die van Volkswagen en de Efteling. Daarnaast leer je van gefaalde initiatieven zoals die van Walibi. Ook ontdek je hoe het opschalen van een afdeling van 50 naar 500 mensen in de snelgroeiende energiemarkt nu minimaal 1 miljoen euro minder gaat kosten door slim gebruik van VR.

 

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Leusden

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Leusden

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in Leusden

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Contact