Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Digitaal verbonden

In deze ongebruikelijke tijden is het meer dan ooit belangrijk om digitaal met elkaar verbonden te zijn. Daarom komt The Digital Dutch met een speciaal programma: ‘The Digital Dutch goes Digital’. Een ode aan de veerkracht en het oplossend vermogen van zakelijk Nederland.

Digitale communicatie

The Digital Dutch goes Digital biedt tijdens een online uitzending een uur aan inspiratie en inzichten die organisaties en bedrijven nú verder helpen. Over digitale communicatie en online samenwerking. Hoe we met elkaar vitale infrastructuren in Nederland draaiend houden. En hoe we waken voor onze digitale veiligheid. Want het Netwerk van Nederland, dat zijn we samen.

Digitale ontwikkelingen

De online uitzending verrast, inspireert en informeert rond de thema’s ondernemerschap, leiderschap, innovatie en digitale ontwikkelingen. Een netwerk is nodig om verder te komen en continuïteit te behouden. In deze roerige tijden actueler dan ooit.

In een daarvoor speciaal ingerichte Jaarbeurs zonder publiek vindt de uitzending plaats. Op afstand weliswaar, maar nog nooit zo dichtbij.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Klantcontact
23 apr

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

Webinar: Effecten COVID-19 op klantcontact

Bekijk evenement:
Leiderschap
23 apr

Door Aedes in

Webinar: Leiderschap in disruptieve tijden #hoedan?

Bekijk evenement:
Copycat
23 apr

Door Dirkzwager in

Copycats op internet – wat kunt u doen?

Bekijk evenement:
Contact