Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsborrel

Het einde van 2019 is alweer in zicht en een fonkelnieuw jaar staat voor de deur. Tijd om terug te blikken op dit fenomenale digitale jaar en vooruit te blikken naar wat komen gaat! Dat doe je natuurlijk op de IAB en Online Tuesday Nieuwjaarsborrel. Ook dit jaar zijn jij, je vakgenoten en zo’n 1300 digitale nomaden meer, van harte welkom bij deze nieuwjaarsborrel!

Branchevereniging

Het IAB is de branchevereniging voor digital advertising en marketing innovatie. IAB versnelt de digitale groei en levert een structurele bijdrage aan de kwalitatieve ontwikkeling van de markt.

Dankzij sponsor bijdragen en contributie geven leden van de vereniging deze strategie samen inhoud door events te organiseren, onderzoeken te doen en whitepapers te publiceren. Binnen het IAB is de hele mediaketen vertegenwoordigd. In taskforces en bij IAB bijeenkomsten wordt kennis en ervaring uitgewisseld en genetwerkt door adverteerders, uitgevers, mediabureau’s, technologiepartijen en creatieven.

Online Marketing

Online tuesday is een event dat elke tweede dinsdag van de maand in Amsterdam wordt gehouden. Tijdens deze avond wordt een specifiek online marketing thema behandeld waarbij er verschillende sprekers over dit onderwerp aan het woord zijn. Bij Online tuesday zijn het niet de usual suspects maar verrassende sprekers die een podium krijgen!

 

 

 

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in Amsterdam

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Amsterdam

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Amsterdam

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Contact