Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsborrel

Het einde van 2019 is alweer in zicht en een fonkelnieuw jaar staat voor de deur. Tijd om terug te blikken op dit fenomenale digitale jaar en vooruit te blikken naar wat komen gaat! Dat doe je natuurlijk op de IAB en Online Tuesday Nieuwjaarsborrel. Ook dit jaar zijn jij, je vakgenoten en zo’n 1300 digitale nomaden meer, van harte welkom bij deze nieuwjaarsborrel!

Branchevereniging

Het IAB is de branchevereniging voor digital advertising en marketing innovatie. IAB versnelt de digitale groei en levert een structurele bijdrage aan de kwalitatieve ontwikkeling van de markt.

Dankzij sponsor bijdragen en contributie geven leden van de vereniging deze strategie samen inhoud door events te organiseren, onderzoeken te doen en whitepapers te publiceren. Binnen het IAB is de hele mediaketen vertegenwoordigd. In taskforces en bij IAB bijeenkomsten wordt kennis en ervaring uitgewisseld en genetwerkt door adverteerders, uitgevers, mediabureau’s, technologiepartijen en creatieven.

Online Marketing

Online tuesday is een event dat elke tweede dinsdag van de maand in Amsterdam wordt gehouden. Tijdens deze avond wordt een specifiek online marketing thema behandeld waarbij er verschillende sprekers over dit onderwerp aan het woord zijn. Bij Online tuesday zijn het niet de usual suspects maar verrassende sprekers die een podium krijgen!

 

 

 

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Brand Minds Live
25 sep

Door DenkProducties in Amsterdam

Brand Minds Live

Bekijk evenement:
Customer experience marathon
28 sep

Door Customer Talk in Amsterdam

Customer Experience Marathon

Bekijk evenement:
Top toerisme
28 sep

Door Toerisme Top in Amsterdam

Nationale Toerisme Top

Bekijk evenement:
Contact